Serie A

Sok esélye nincs a Laziónak, de ezeket a bátor tippeket megéri megnézni!

  • varin

4 feletti szorzókkal próbálkozunk a Lazio-Juve kupavisszavágón.

Hétfő este gazdára talált az olasz bajnoki cím, amelyet a várakozásoknak megfelelően az Inter húzott be - mi meg többek között egy @3.30-as oddsot vele. Duplázás azonban biztosan nem lesz, hiszen a kupában Lazio-Juventus (0-2) és Atalanta-Fiorentina (0-1) visszavágókat rendeznek. Kezdjük is rögtön a rangosabb szereposztással.

4301282

Tovább folytatja vesszőfutását az Öreg Hölgy, amely BL-indulása már nincs veszélyben, lassan az lesz a helyzet, hogy a korábban minimum ezüstérmesnek tűnő együttes még akár a 4. helyen is végezhet. A Juve előnye ugyanis már csak 2 pont a Bolognával szemben, hétvégén pedig Juve-Milan rangadó. Nem fest jól tehát Allegriék tavasza, amelynek minden bizonnyal edzőváltás is lesz az eredménye.

Olasz pletykák szerint Allegri már be is ajánlotta magát a szintén távozó Stefano Pioli helyére a Milan kispadjára, de Milánóban inkább külföldi edzőben gondolkoznak.

 

Gyógyír lehetne a kupagyőzelem, amelyre jelenleg toronymagas favorit is a Juve. Egyrészt a kétgólos előny miatt, másrészt pedig azért, mert a másik ágon az underdog, vagyis a Fio szerzett előnyt.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A Juve tehát két nyeretlen, a Lazio viszont két megnyert bajnokiból érkezik, még akkor is, ha azért a Salernitana és a Genoa legyőzése nem egy hatalmas fegyvertény. Sérültek azonban bőségesen nehezítik a trénerek dolgát, hiszen az egyik oldalon Zaccagni és Provedel maródiak, de Lazzari, Guendouzi és Immobile játéka is kérdéses, míg a túloldalon Fagioli, Miretti és Kean hagyja ki a római kirándulást. Így a meccs egyik érdekessége az lehet, hogy az egyik oldalon Mandas, a másikon Perin áll majd a kapuban.

[4301282] 2024-04-23 21:00:00 Lazio - Juventusx;10

Kétgólos hátrányt ledolgozni nagyon nehéz, még a mostani Juventus ellen is, így a Sasoknak igazából nincs mire tartalékolni, neki kell rontaniuk ellenfelüknek. Mivel a bajnokságban is eléggé kétséges, mire jut majd a Lazio, így meg kell próbálnia csodát tenni, különben ez a szezon a kukába kerül - persze elvileg lehet még 5. hely is az év végére, de erre azért mérsékelt az esély.

Igor Tudor el is mondta, tökéletes meccset kell játszaniuk, hogy legyen esélyük, de azt se árt tudni, hogy 2019 óta nem játszott a Lazio olyan meccset a Juve ellen, amely most hosszabbítást érne.

Mint írtuk, mi kezdeményező Lazióra számítunk, muszáj lenne meglepniük Allegriéket egy gyors góllal, noha a szezonbeli három meccsükből csak egyszer esett gól a nyit játékrészben. Így tehát mi rámegyünk több bravúrtippre is, amelyek igen jól fizetnek a Tippmixprón.

{"headTitle":"Lazio-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő 1.0 gól felett","odds":"2.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1. gól: 1-10. perc","odds":"4.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1-30. perc győztese: Lazio","odds":"4.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4301282] 2024-04-23 21:00:00 Lazio - Juventusx;