Bundesliga

Megéri most fogadni a Leverkusen veretlen szezonjára? Itt az egyértelmű válasz!

 • varin

A matematika ismét a segítségünkre van és kiadja a választ.

Négy bajnoki van hátra az idáig veretlen Bayer Leverkusen számára, amely vasárnap este Dortmundban is pontot tudott rabolni. Innentől pedig 360 percre van attól Xabi Alonso legénysége, hogy még az eddigieknél is "történelmibb" szezonja legyen. Lássuk, hogyan is néz ki ez a 3-szoros odds, amelyért fogadhatunk a Gyógyszergyáriakra.

{"headTitle":"Leverkusen veretlenül végez?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A bajnokcsapatra még 4 mérkőzés vár a Bundesliga-szezonban, valamint egy kupadöntő és az Európa Ligában 2-3 meccs, a Roma elleni továbbjutástól függően. Az szinte biztos, hogy elsőbbséget élvez a spanyol mesternél a triplázás a veretlen bajnoki szezon előtt, ugyanakkor ez tényleg az az év, amikor minden a Leverkusen mellett van és már akkor is pontot tud szerezni, amikor semmi esélye rá. A Bayer sorsolása ugyan nem könnyű, de nem is lehetetlen.

 

A Leverkusen sorsolása a Bundesligában:

 

 • 31. forduló: Stuttgart - A Vfb jövő évi BL-indulása már biztos, ugyanakkor még végezhet a 2. és az 5. helyen is. 
   
 • 32. forduló: @Frankfurt - Egyértelműen a legnehezebb bajnoki. Mivel az Eintracht még küzd az EL-indulást érő 6. helyért, tét biztosan lesz számára. A formája viszont eléggé gyenge.
   
 • 33. forduló: @Bochum - A hazaiaknak még biztosan lesz tétje, akár a biztos bennmaradás, akár az osztályozós hely megszerzése. Mindazonáltal a Vfl nyolc bajnoki óta nyeretlen.
   
 • 34. forduló: Augsburg - Mivel a hetedik hely EKL-indulást ér majd, így elvileg lehet, hogy lesz tét a vendégek számára is.

 

És akkor jön a matematika, amely választ ad a kérdésre. Két módszerünk van a Leverkusen veretlen szezonjának megfogadásra, az egyik, ha megjátsszuk a    3-szoros szorzóját, a másik, ha "görgetős módszerrel" megjátsszuk minden meccsen a Leverkusen kétesélyes győzelmét, vagyis az 1x-eket és x2-ket.

Utóbbi módszer esetében minimum 1.31-es átlagodds kellene, hogy kijöjjön a 3-szoros eredő, vagyis egyesével minimum 1.31 kell legyen minden meccsen a Kusen nem veresége. 

Nos, a Frankfurt ellen @1.28, a Stuttgart ellen pedig @1.22-ért játszhatjuk meg a Bayer veretlenségét, márpedig ennél aligha lesz jóval magasabb a Bochum és az Augsburg ellen a szorzó.

 

A 3-szoros odds úgy tűnik, értékkel bír. Két mérkőzéssel ezelőtt is 3.50 volt csupán a veretlen szezon szorzója, azóta pedig a Leverkusen letudta a dortmundi meccset, amely messze a legnehezebbnek tűnt.

 

A fogadást a Tippmixprón a Labdarúgás - Németország - Outrightok útvonalon éred el, legalul.

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<