NB I

Jönnek a tét nélküli meccsek, vadásszunk a nagy oddsokra?!

 • varin

Beindult a tavaszi góleső az NB I-ben, de nem csak erről lesz szó ebben a cikkben.

A legfontosabb három pozíció, vagyis a bajnok és a két kieső már szinte eldőlt az OTP Bank Ligában, ezáltal pedig sok lehet a maradék 4 fordulóban a tét nélküli mérkőzés. De nézzük gyorsan végig, miért küzdenek még a csapatok a hátralévő körökben, hogyan érdemes ezt kihasználni és mi várható a következő körben.

Ha azzal számolunk, hogy a Fradi nyeri az MK-t is, bizony nagy tétje lehet az ezüstéremnek is, hiszen az Európa Liga azért nagyobb presztízzsel bír, mint a Konferencia Liga, ráadásul előbbiből még ki lehet esni az utóbbiba is, meghosszabbítva ezzel a kupaszezont. A második helyért a Fehérvár és a Paks küzd egymással, bár ebbe a harcba még beleszólhat a Puskás is. A tolnaiak mindenesetre teljesen "nyári üzemmódba" kapcsoltak, zsinórban öt vereséggel elértek a mélyére - ahogyan Bognár György nyilatkozott -, innen pedig kérdéses, mit szeretne egyáltalán a Paks.

 

Eldőltek a kupaindulók?

Sok pletyka szövődik évről évre azzal kapcsolatosan, hogy mit is szeretnének csinálni nyáron a paksi játékosok, de ezen lista első helyén ritkán találjuk a júliusi kazahsztáni vagy azerbajdzsáni kirándulást. Természetesen nem állítja senki, hogy a Paks szándékosan dobálja le a pontokat, de azért az eredménysor rendkívül látványos...

Paksi SE#hungary-paksi_se#5

Mindenesetre a zöld-fehérek nem nagyon tudják már "megúszni" a kupaszereplést, hiszen ahhoz a 7 pont lemaradással bíró MTK-nak is be kéne fognia Harasztiékat, az pedig már akkor sem biztos, hogy összejön, ha még négyszer kikap a Paks.

Az első három helyezett tehát valószínű, míg a 4. helyért az utolsó 3 meccsét 11-1-es gólkülönbséggel megnyerő Puskás indul legjobb eséllyel harcba. Hornyák Zsolték sorsolása is kedvező, így igen valószínűtlen, hogy akár az MTK, akár a Loki beéri a felcsútiakat, különösen úgy, hogy azért utóbbiakra nehezebb mérkőzések várnak még.

 

Kieshet még az Újpest?

25 ponttal áll a Kisvárda, 9 ponttal előtte az Újpest, 10-zel a ZTE, vagyis a fővárosiaknak még 4 pont kellene a biztos bennmaradáshoz, a Zegnek 2. A távolság persze óriási, de a Kisvárda képes volt az elmúlt hetekben több meglepetésre, és ugyan Felcsúton nyerni bravúr lenne, a többi meccs nem hozhatatlan.

Amiben a lila-fehérek bízhatnak, az a Diósgyőr és a Kecskemét elleni hazai meccs, ezeken 4 pont kell legalább, hiszen azzal nem számolhatnak Csobothék, hogy Debrecenben vagy a IX. kerületben sok egységet osztanak nekik. Pontegyenlőség esetén mindenesetre az Újpest esne ki a borzalmas gólkülönbsége miatt.

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

Az biztos, hogy a Várda még megpróbálja, amit meg lehet, ha pedig legyőzi hétvégén a Vidit, az Újpest pedig kikap Debrecenben, akkor hirtelen bajba kerül a MOL által a következő években nagy terveket szövögető IV. kerületi csapat.

 

Gólok! Gólok mindenhol!

Az viszont biztos, hogy amint az OTP Bank Ligában látunk az elmúlt hetekben, az minden igényt kielégít, és itt nem csak talán a szezon legjobb bajnokijára, a Diósgyőr-Debrecen (5-3) rangadóra gondolunk.

Az elmúlt 5 forduló ugyanis összesen 100 gólt hozott, a 20-as átlag pedig messze felülmúlja a korábbiakat, ez meccsenként 3,33 találatot jelent.

A hétvégi forduló különösen jó lehet ebből a szempontból, hiszen hatalmas tétje már sem az MTK-Fradinak, sem a Diósgyőr-Kecskemétnek, sem a Paks-Mezőkövesdnek nincsen, de látva a Puskás és a ZTE formáját a kapuk előtt, a kettejük zalaegerszegi csatája is kinéz egy jó kis adok-kapoknak.

Nem is véletlen, hogy az örökrangadó és a Kövesd paksi kirándulása is 3.0-s line-t kapott, míg egy BTS-kombi eredő szorzója "csak" @28-szoros, amelyet a Tippmixpro tavaszi oddspiramisa máris @32-szeresre varázsolhat nekünk.

 

Figyeljünk a kezdőcsapatokra!

A szezon végéhez közeledve komoly faktor lehet ez is. Példának okáért a Mezőkövesd egy igen tartalékos kezdővel állt ki múlt hétvégén Kecskeméten, ahol 10 magyar játékos kezdett. Ez egyrészt a jövő csapatának építése miatt érdekes, másrészt a fiatalszabálynak való megfelelés miatt.

A tét nélkül játszó csapatok hajlamosak lehetnek a cseréknek is lehetőséget adni, fiatalokat bevetni, ez pedig olyan faktor, amely meccseket dönthet el. Figyeljük a kezdőcsapatokat minden mérkőzésen, ha pedig kell fújjunk visszavonulót a tippjeink kapcsán a Tippmixpro cashout-funkciójának köszönhetően.

{"headTitle":"NB I - a 30. forduló gólszáma","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"15.5 gól felett","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"16.5 gól felett","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"17.5 gól felett","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
436643

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<