Tenisz

Sima rajtot vesz Marozsán Madridban? - duplázó tipp a magyar meccsére

 • Cesc18

Szerdán délután az orosz Aslan Karatsev ellen lép pályára Marozsán Fábián Madridban.

Szerdán megkezdődnek a madridi 1000-es verseny főtáblás küzdelmei, az első játéknapon pedig rögtön érdekelt lesz a legjobb magyar, a világranglista-37. helyén álló Marozsán Fábián. 

'Fábi' egészen zseniális Masters-mérleggel rendelkezik, hiszen tavaly Rómában és Sanghajban, míg idén Indian Wellsben és Miamiban egyaránt eljutott minimum a legjobb 16-ig. Összességében 18 mérkőzést játszott 1000-es tornákon és ebből 14-et (!) megnyert. 

Nem kapott rossz sorsolást Madridban sem a 24 éves magyar, ugyanis kezdésként az az Aslan Karatsev lesz az ellenfele, aki ugyan tavaly elődöntőzött ezen a helyszínen, idén viszont sérülés miatt négy hónapja nem láthattuk. A meccs győztesére a kiemeltek közül Francisco Cerundolo vár, akinek ebben a szezonban nem igazán megy és Melbourne-ben háromban kikapott Marozsántól, majd a következő kiemelt ellenfél Tommy Paul lehet, aki salakon soha nem számított igazán komoly tényezőnek. 

Jó lehetőség előtt áll tehát Marozsán, hogy egy újabb nagy menetelést mutasson be, de természetesen óriási hiba lenne ennyivel előre gondolkozni, az első feladat ugyanis az orosz legyőzése, aki sötét lóként érkezett Madridba. 

Karatsevnek a lehető legrosszabbul indult a 2024-es esztendő, ugyanis egy mérkőzést játszott, majd megsérült és műteni kellett a jobb térdét. 

Nyilván egy ilyen műtétből nem egyszerű visszatérni, idő, amíg a játékos bízni tud a testében és idő, amíg formába hozza magát, hiszen az éles terhelés mindig más, mindig egy más kávéház, mint az edzések. 

Komoly meglepetés vagy inkább csoda lenne tehát, ha az orosz meg tudná védeni az elődöntőjét Madridban, sokkal inkább lehet célja egészségesnek maradni és felépíteni magát a Roland Garrosra. 
 

Mire lehet érdemes fogadni? 
 

Mr. Vádli alapvetően egy nagyon veszélyes és kellemetlen ellenfél, de több, mint négy hónap kihagyás után nem gondoljuk, hogy igazán erős formában tér vissza. Marozsánnak tehát egy jó lehetőség egy magabiztos rajtra egy olyan helyszínen, ahol korábban még nem játszott. 

A térdműtétből visszatérőkre azért jellemző az óvatosabb kezdés, így az első szettet mindenféleképpen a magyarnak adjuk, sőt megkockáztatjuk, hogy legalább három játék lesz köztük. Marozsánnak tudjuk mekkora fegyvere az ejtés, ami aligha ízlik majd az orosznak. 

{"headTitle":"Aslan Karatsev - Marozsán Fábián","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-24 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. szett: Marozsán -2.5 ","odds":"2.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<