Magyar Kupa

Ezt csak a zöld-fehérek veszthetik el? - tipp a Szpari-Fradira

 • Cipolla

2015 után mérkőzik meg újra a Nyíregyháza és a Ferencváros, a tét pedig a kupadöntő.

Könnyen lehet, hogy összejön a 2022-es kupadöntő ismétlése, ugyanis a Paks vár ellenfélre, miután a Kisvárdát ha nem is könnyedén, de sikerült felülmúlni kedd este. Az NB II és az NB I listavezetőjének meccsén azonban nem kérdés, hogy a 2022-es kupagyőztes, a Ferencváros az egyértelmű esélyes.

{"headTitle":"Nyíregyháza - Ferencváros - Ki jut tovább?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-24 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nyíregyháza","odds":"4.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A Ferencváros a hétvégén bajnoki címet ünnepelhetett, sorozatban hatodszor nyerte meg az NB I-et. Az egyeduralom a következő években sem látszik, hogy bárki által veszélyeztetve lenne. A kupagyőzelem maradt már csak a szezon hátralevő részére, ehhez a Nyíregyházán át vezet az út. A nyírségiek ugyan bravúros eredménysort mutatnak fel a másodosztályban, azonban természetesen a Fradi teljesen más szint.

A zöld-fehérek idei Magyar Kupa szereplése kis túlzással keleti túrákká alakult át, ugyanis a Debrecen és a Diósgyőr kiverése után a Nyíregyházán át vezethet az út a döntőbe.

A Nyíregyháza szombaton fontos rangadót nyert a Vasas ellen, ezzel pedig már csak matematikailag nem biztos a feljutás. A forma remek, a motivációval pedig nem lehet gond még úgy sem, hogy fáradtabb lehet a nyírségi alakulat.

A kupában jó sorsolást kapott a Szpari, eddig csak a Kecskemétet kellett kiütnie első osztályú riválisok közül.

Mire érdemes fogadni?

A Ferencvárost minden más klubtól külön kell kezelni itthon. Ha a legerősebb tizenegyével játszik, csak az a kérdés, hogy be tudja-e lőni a helyzeteket a Fradi. Nem kockáztatunk nagyot, ha sokkal több vendég lehetőséget jósolunk, a Szparinak nagyon jól kell sáfárkodnia a helyzeteivel.

Hiába rendelkeznek a hazaiak kicsattanó önbizalommal, a Kecskemét kiejtése nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Fradi ellen is meccsben lehet Tímár Krisztián csapata. A fogadóirodák oddsszabása teljesen érthető, 1.35 körüli vendégsiker mutatja, hogy mekkora esélyes is a Fradi.

Ami viszont tetszik a meccsre nekünk, hogy legalább 9 sarokrúgásig eljutnak a csapatok. A vendégek vélhetően egész meccsen irányítani fognak, a Szpari pedig talán 1-2 megindulásból veszélyeztethet, aminek lehet szöglet is a végkifejlete.

{"headTitle":"Nyíregyháza - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-24 20:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"8.5 szöglet felett","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4458080] 2024-04-24 20:00:00 Nyíregyháza - Ferencvárosx;