Női foci

Ez a tippünk a Magyar Kupa döntőjében!

  • varin

A fogadóirodák sok gólt várnak, mi kevésbé. Íme, ezzel nyernénk az MK-fináléban.

Csütörtökön este rendezik a Női Magyar Kupa fináléját az MTK stadionjában, ahol a kék-fehérek és a Győri ETO találkozik - egyébként faramuci módon a zöldek pályaválasztásával. Lássuk, mi lehet a legjobb tipp!

{"headTitle":"Győri ETO-MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-25 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr","odds":"1.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"MTK","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A két csapat évek óta kitartóan üldözi a legyőzhetetlen Ferencvárost a bajnokságban, nincs ez másként most sem. Az ETO immáron biztosan döntőt játszik majd a Fradival, míg az MTK a bronzérmet célozza meg. A kupában azonban más a helyzet, hiszen a fővárosiak legyőzték a tavasszal gyengélkedő Fradit 1-0-ra, így idén is a listavezető nélkül rendezik meg a döntőt.

Az esélyes egyértelműen a Győr és nem csak azért, mert 2021 óta nem tudták őt legyőzni Siklér Kingáék. Az ETO teljesítménye kimagasló idén, az utolsó három meccsét 21 lőtt góllal nyerte meg, zsinórban pedig 9 bajnoki győzelemnél jár.

A háromesélyes piacon a    1.40 alatt kínálja a Győrt, míg az MTK sikerével 7-szerezhetnénk, de erre valóban kevés az esély.

Mi viszont most nem a győztesre, hanem a gólokra nézünk rá, ahol a trónkövetelő teljesítményét nézve, bátor tippünk van. Az MTK ugyanis kifejezetten gólszegény mérkőzéseket játszik, az utolsó hét meccsén 18 gól esett, amely a női mezőnyben igen alacsony átlag.

A felek idén kétszer találkoztak, Győrben 3-1-re, a Hungária körúton 2-0-ra nyert az ETO.

Két kiváló védelemről beszélünk, ha pedig a győri támadók nem fognak ki extrán jó napot, akkor ilyen tét mellett nem hisszük, hogy kiszakad a gólzsák. Az MTK képes volt egy 1-0-val lehozni az elődöntőt a Fradi ellen, az ETO-nál pedig nagyon sok a sérült.

Szoros meccset várunk, tippünk csak 4 gólnál lenne vesztes, de ezt valahogy nem látjuk ebben a meccsben.

{"headTitle":"Győri ETO-MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-25 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3.0 gól alatt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}