Tenisz

Mire megy Nadal a 16 éves kihívója ellen? - tipp a legenda meccsére

 • Cesc18

A bukik semmi esélyt nem adnak a fiatal amerikainak, de tényleg ennyire sima lesz ez a meccs?

Csütörtökön folytatódnak az első körös küzdelmek Madridban, a játéknap fő attrakciója pedig Rafa Nadal lesz, aki a várhatóan telt házas center pályán a 16 éves Darwin Blanch ellen mutatkozik be. 

A fiatal amerikait elég rendesen beárazták a fogadóirodák, ugyanis Blanch bravúrgyőzelme 16.50-szeres kasszát fizet a Tippmixpro-nál, míg Nadal továbbjutására szorzót sem kapunk az állami bukinál. 

Blanch-nak ez lesz pályafutása második ATP-meccse, miután márciusban Miamiban kapott szabadkártyát. Akkor a tisztes helytállás abszolút sikerült, ugyanis 6-4, 6-2 arányban kapott ki Tomas Machac ellen. 

Nyilván óriási élmény volt számára rögtön egy Mastersen debütálni, de mégsem említhető egy lapon azzal, hogy most Nadallal mérkőzhet meg.

Mindent elmond, ahogyan Blanch a sorsolás után reagált:

Az amerikai fiút nagy tehetségnek gondolja a szakma, Rick Macci, a Williams-nővérek gyerekkori edzője szerint Blanch-nak lehet a jövőben a világ egyik legjobb tenyerese és szervája a Touron. A magassága biztosan megvan a nagy szervához, hiszen már most, 16 évesen megüti a 190 centit, persze ez önmagában édeskevés. 

 

Mire lehet érdemes fogadni? 


Nadal Barcelonában visszatért, az első meccsét viszonylag egyszerűen megoldotta, másnap azonban Alex De Minaur már túl nagy falatnak bizonyult. Néhány éve egy ilyen meccsre könnyed spanyol továbbjutást jósolt az ember, most viszont nyugodt szívvel nem mondanánk erre, hogy simázás lesz...Nyilván óriási a tudás- és tapasztalatbeli különbség a két teniszező között, de ha Blanch el tudja engedni, hogy ki az ellenfél és kihozza magából a legjobbját, akkor lehet esélye a vártnál szorosabb meccsre. 

Az amerikai egyébként otthonosan mozog Spanyolországban, hiszen Juan Carlos Ferrero akadémiáján edződik, így egyébként többször volt ütőpartnere például Carlos Alcaraznak. 

Az over-under line-t 16.5-nél húzták meg a bukik, így már egy 6-3, 6-2-es eredménnyel jók lehetünk, már amennyiben a 'felett' opciót választjuk. 

Öt játék talán reális lehet Blanch-tól, hiszen ha tényleg a szervája lehet majd az egyik legnagyobb fegyvere, akkor a gyors madridi körülmények között mutathat ebből valamit. 

{"headTitle":"Darwin Blanch - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-24 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 16.5 felett","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<