Darts

Négy kötelezővel dupláznánk Liverpoolban

Jön a Premier League 13. fordulója, a mezőny pedig ezúttal Liverpoolban vendégeskedik.

A menü első fogása egy angol-walesi csata lesz, méghozzá Luke Littler és Gerwyn Price főszereplésével. Előbbi a múlt heti korai vereségével visszacsúszott a tabella második helyére, de még mindig nagyon jó helyzetben van, nem úgy, mint 'Iceman', akinek 10 pontot kellene ledolgoznia négy forduló alatt. 

Nem valószínű, hogy Price nagyon hisz abban, hogy innen elérheti a rájátszást, ugyanakkor aligha szeretné tornagyőzelem nélkül befejezni az alapszakaszt, az utóbbi időben pedig voltak kifejezetten erős meccsei, szóval nyugodt szívvel nem mernénk behúzni a fiatal angolt, hiába fut összességében jobb tavaszt. 

A folytatásban egy izgalmas angol házi rangadóra kerül sor az éllovas Luke Humphries és a múlt heti győztes Nathan Aspinall között. Az alapszakasz szorosságát mutatja, hogy amennyiben utóbbi Liverpoolban sem találna legyőzőre, akkor a forduló végén átvehetné az első helyet, ha viszont elveszíti ezt a meccset, akár még vissza is csúszhat ötödiknek. 

Ugyan Humphries-nak volt egy nagyon komoly győzelmi szériája ebben az alapszakaszban, de az elmúlt négy fordulóban döntőbe sem tudott jutni, egy hete éppen Aspinallba tört bele a bicskája. Ennek fényében azért a közel háromszoros odds Asp-ra igencsak csábító...

A tábla másik felén a korábbi meccsen két világbajnok, Peter Wright és Michael van Gerwen néz farkasszemet egymással. A skótnak ez már tét nélküli, a hollandnak viszont egy rettentően fontos találkozó, hiszen múlt héten pont nélkül maradt Rotterdamban és ezzel ismét veszélybe került a rájátszása. 

Papíron ezt azért Van Gerwennek kényelmesen hoznia kellene, főleg, ha a múlt heti Wrightot láthatjuk, aki a 80-as átlagot sem érte el...Most megint egy borzasztó szériában van a skót, sorozatban ugyanis nyolc vereséget számlál. 

A negyeddöntők sorát két angolt, Michael Smith és Rob Cross párharca zárja, ami most már csak előbbinek bír téttel, utóbbi ugyanis 11 pontnál behúzta a kéziféket és hat (!) forduló óta nyeretlen. Ennyire egyébként nincs rossz passzban Cross, hiszen a hétvégén is elődöntőzött, de a PL-ben benne maradt a fejében ez negatív széria. 

Smith-nek biztosan rettentő fájó lenne, ha éppen ezen a meccsen szakadna meg Cross nyeretlenségi sorozata...

{"headTitle":"Premier League, 13. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-25 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Price +3.5 + Aspinall +3.5 + Van Gerwen nyer + Smith +2.5","odds":"2.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<