Férfi kézi BL

Ezzel nyernénk a Veszprém BL-negyeddöntős odavágóján

Az Aalborg ellen hazai pályán kezdik a párharcot a bakonyiak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Csütörtökön kezdi meg Bajnokok Ligája negyeddöntőbeli szereplését a Veszprém, méghozzá az Aalborg ellen. A párharc odavágóját Magyarországon rendeznek, s a bukmékerek szerint a bakonyiak előnnyel várhatják majd a dániai visszavágót, ugyanis jókora favoritnak hozták ki őket, sikerükre ugyanis átlagosan 1.30-szoros pénzt fizetnének ki.

Csapathírek

Egy-két vereséget leszámítva, igazából tökéletes szezont fut eddig a Veszprém. A magyar bajnokság alapszakaszát behúzta, pénteken 36-27-re verte a Szegedet hazai pályán, ezzel hangolt a csütörtöki BL-találkozóra, míg a Magyar Kupában bejutott a négyesdöntőbe, s borítékolható, hogy a fináléban is érdekelt lesz (itthon idén, minden sorozatot figyelembe véve, százszázalékos mérleggel bír).

A BL-ben ugyan nem került automatikusan a negyeddöntőbe, de az előző kanyarban a Szeged együttesét oda-vissza egyaránt hét góllal lenyomta, vagyis már a legjobb nyolc között jár, ennél előrébb pedig nem tarthatna, avagy valamennyi sorozatban állnak, s jól állnak a bakonyiak.

Persze, mindez mit sem ér, ha a hajrában nem jönnek az eredmények, először pedig, hogy ismét, 2022 után újra, bejussanak a Final Fourba, az Aalborgot kellene legyűrniük.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Azt a csapatot, amely szintén kiváló formában van, igaz, az utóbbi hetekben csak hazája bajnokságában volt érdekelt, amelynek alapszakaszát megnyerte, a felsőházban pedig bebiztosította már elődöntős részvételét. Ugyanakkor korábban a Dán Kupa, valamint a Dán Szuperkupa fináléját is elbukta egyaránt a GOG ellen.

A BL-ben a Pick együttesével volt egy csoportban az Aalborg, s végül a Kiel mögött beért a második, automatikus negyeddöntőt érő pozícióba. Ugyanakkor voltak meglepő vereségei, például Szegeden 34-27-re kapott ki, igaz, még szeptemberben (ha pedig ezt megemlítettük, akkor azt is elmondhatjuk, hogy szinte ugyanazon a napon a Veszprém a GOG otthonában 36-30-as vereséget szenvedett).

A hazaiaknál a legutóbbi találkozón Andreas Nilsson, Mahé, Vajlupau, míg a vendégeknél Barthold, Jakobsen és Lukas Nilsson nem játszott a hétvégén.

Mire érdemes fogadni?

A két együttes legutóbb a BL 2021-2022-es idényében találkozott egymás ellen, szintén a negyeddöntőben. Akkor a Veszprém hazai pályán 36-29-re nyert, idegenben pedig ugyan 37-35-re kikapott, de összesítésben ugye jobbnak bizonyult, s megérdemelten jutott be a kölni Final Fourba, ahol végül a negyedik helyen zárt.

Remek meccsnek nézünk elébe csütörtökön, amely egyértelműen a gólokról szólhat, hiába nagy a tét. Mindkét csapat rettentően szeret futni, vagyis mind a két oldalon a gyors lerohanásokra építenek, amelynek köszönhetően temérdek találatot szereznek. Mindezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a Veszprém lőtte a legtöbb gólt a csoportkörben (majd a Szeged ellen sem tétlenkedett), míg a dánok ötödik helyen végeztek ezen a téren.

Az alaphatárt ugyanakkor kettővel, 60,5-gólig csökkentjük, itt megyünk overbe, amihez fogadáskészítővel még hozzácsapjuk a magyar sikert. Úgy véljük ugyanis, hogy az előjelek alapján reális esélye van ezúttal is a remek formában lévő veszprémieknek, hogy hazai pályán előnybe kerüljenek a jövő heti, dániai visszavágóra.

{"headTitle":"Veszprém - Aalborg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-25 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Veszprém + Több, mint 60,5 gól","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}