Tenisz

Egy óvatosabb és egy bátrabb tipp péntekre

 • Cesc18

Fucsovics a hétvégén legyőzte az argentint, de a nagy pofonból érkező dánnak ez nem biztos, hogy sikerül.

Pénteken megkezdődnek a második körös küzdelmek Madridban, avagy most már a kiemeltek is pályára lépnek. Az egyik legnehezebb dolga a korábbi világranglista-negyedik Holger Runének lehet, aki Mariano Navone személyében egy igazi salakspecialista ellen kényszerül megmérkőzni. 

A 23 éves argentin fiúról nem is olyan régen írtunk, hiszen múlt héten Bukarestben döntőt játszott Fucsovics Márton ellen. Egy jó kis meccset játszottak, amelyet a jóval rutinosabb magyar végül 6-4, 7-5 arányban nyert meg. De ez így is egy újabb pozitív hét volt Navone számára, aki Rióban rúgta rá az ajtót az ATP-mezőnyére és azóta nem csak Bukarestben, de előtte Marrakech-ben is remekül szerepelt. 

A dél-amerikai két napja első Masters-sikerét jegyezte, miután két játszmában nyert Alexei Popyrin ellen, akit egyébként a bukmékerek esélyesebbnek gondoltak a továbbjutásra. Navone tehát nagy lendületben van és elég komoly veszélyt jelent bárki számára. 

Rune ráadásul továbbra is bukdácsol. Ugyan az idei 18-9-es győzelem-vereség mutatója egyáltalán nem rossz, de azért arról nem beszélhetünk, hogy nagy formában játszana. Múlt héten kétszeres címvédőként érkezett Münchenbe és az elődöntőig ismét elég szépen vette az akadályokat, ám ott Jan-Lennard Struff ellen egy bődületes pofonba szaladt bele. Tény, hogy a németnek minden bejött, de ez sem szolgálhat mentségül a dánnak, aki 45 perc (!) játék után csomagolhatott...
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Nagyon úgy tűnik, hogy Navone-nak most mindegy, hogy milyen salakon játszik, bármelyikhez képes alkalmazkodni. Mivel az adogatásán még van mit fejleszteni, így Madridban még veszélyesebb lehet, ahol a magaslati gyorsabb körülmények segíthetnek a szerváján. 

Az argentin lendületben van, jó formában teniszezik és minden csínját-bínját ismeri a salakos játéknak, egy ilyen ellenfél pedig életveszélyes egy erőnyerőnek. Rune könnyen hisztissé és motiválatlanná tud válni, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogyan szeretné, márpedig ezen a meccsen ez könnyen megeshet. 

A fogadók egyértelműen Navone felé húznak, akinek a szorzója folyamatos esést mutat. 

{"headTitle":"Mariano Navone - Holger Rune","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-26 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Navone nyer legalább egy szettet ","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Navone nyeri a meccset","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<