NB I

Így húznánk profitot a ZTE - Puskás csatából

 • Cipolla

A Puskás az európai indulásért, a Zalaegerszeg pedig a szurkolókért játszhat péntek este.

Pénteken a Zalaegerszeg - Puskás Akadémia mérkőzéssel indul az NB I 30. fordulója, a legfontosabb kérdések pedig már eldőltek az első osztályban. A Puskás jó formában, a Zalaegerszeg pedig gólgazdag meccsekkel érkezik a találkozóra, így bizakodhatunk egy élvezetes találkozóban.

4206717

A Zete megemberelte magát a debreceni 5-1-es fiaskó után, azóta négy meccsen szerzett hét pont azért igazán kiemelkedő, mert ezalatt 13 lőtt gólig jutott Márton Gábor együttese. Ráadásul rangadókat játszott, a Fradi az utolsó percekben kapta a mindent eldöntő gólt, míg a Fehérvár elleni iksz alkalmával is jól játszott a kék-fehér együttes.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

Komoly tét már nem maradt, 11 pont az előny a Kisvárdával szemben, tehát egy győzelemmel matematikai szinten is be lehet biztosítani a bennmaradást, de alighanem újra egy gólgazdag, élvezetes meccs lehet a legfontosabb péntek este.

Nagy nehezen magára talált a Puskás is, a legutóbbi öt meccsen veretlen maradt, pedig játszott a Fradival és a Fehérvárral is a felcsúti alakulat, de a kiemelkedő játékot az előző körökben hozta. A Kövesd 4-0-ás idegenbeli kiütése után ugyanis otthon ötöt vágott a Paksnak, ezzel a harmadik helyért is még mehet. Látva a Paks formáját, a négy pont lemaradás nem tűnik soknak, noha a tolnaiak sorsolása elég könnyű.

Habár a negyedik hely is már európai kupaszereplést érne, a klubnál elmondták, hogy egyértelműen a dobogó a cél, így nem lehet hátradőlni egyelőre.

Mire érdemes fogadni?

Meglepően nagy favoritnak hozta ki a Puskást a   . Látva a vendégek formáját és a játékosállományát, valamelyest magyarázható az oddsszabás, de a zalaiaktól bármi kitelik, így végeredményre nem fogadnánk.

Gólokra viszont sokkal inkább, hiszen a mindkét csapat betalál opció is már korrekt pénzt fizetne, márpedig a ZTE  legutóbbi hat meccsén rendre zöldült a tipp. Felszabadult játékot várunk a hazaiaktól, a Puskás védelme pedig ugyan egész jól működött az elmúlt hetekben, hazai pályán az első forduló (!) óta mindig lőtt gólt a kék-fehér alakulat.

{"headTitle":"Zalaegerszeg - Puskás Akadémia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-26 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat betalál","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4206717] 2024-04-26 20:00:00 Zalaegerszeg - Puskás Akadémiax;