Premier League

Addig ütjük a vasat, amíg meleg - tippek az MU-Burnleyre

  • Tomihmv

Ismét egy kiesőjelölt csapat látogat az Old Traffordra. Jön az újabb gólparádé?

Szombaton szokás szerint nagy üzem lesz a Premier League-ben, mostani írásunkban pedig a Manchester United-Burnley meccsel foglalkozunk a 35. körből. A találkozónak a Vörös Ördögök az esélyesei, akik győzelmére átlagosan 1.50-szeres pénzt fizetnének ki a bukmékerek.

Csapathírek

Márciust követően szerdán tudtak ismét rendes játékidőben tétmérkőzést nyerni a manchesteriek, akik hazai pályán 4-2-re múlták felül a biztos kieső Sheffield United együttesét. Igaz, nem volt ez olyan sima siker, mint amit az eredmény mutat, a Pengések kétszer is vezettek, s a 80. percben még 2-2 állt az eredményjelzőn...


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A győzelemnek, valamint a Newcastle botlásának köszönhetően a hatodik helyre jöttek fel, s három pontot vertek a Szarkákra a hétvégét megelőzően. Az ötödik helyezett Tottenhammel szemben viszont hét egység volt a lemaradásuk úgy, hogy a Spurs eggyel kevesebb ütközetet vívott meg...

Kimaradók terén nincs túl sok változás szerdához képest a hazaiaknál, ugyanis Shaw, Malacia, Martial, Lindelöf, Lisandro Martínez, Mount, Kambwala és Varane ezúttal is biztosan kimarad, míg Evans és Rashford játékára mutatkozik ugyan esély, de az sem volna meglepő, ha végül ők sem tudnának játszani.

[4193875] 2024-04-27 16:00:00 Manchester United - Burnleyx

A vendégek az elmúlt hetekben megkezdték hajrájukat a kiesés ellen vívott küzdelemben, s nincsenek is rossz passzban. Az utolsó hét bajnokijukból csak egyet veszítettek el, négyen döntetlent játszottak, valamint kétszer nyertek. Az utolsó sikerüket egy hete érték el, 4-1-re győztek a Sheffield United otthonában, amivel lényegében kiejtették a Pengéseket, míg maguknak megtartották az esélyt, hogy meghosszabbítsák élvonalbeli tagságukat.

Nos, hét közben nem léptek pályára, viszont egy-két hátsó régióban tanyázó együttes viszont igen, így pedig kiegyenesedett a mezőny. Ugyan a 19. helyen áll a Burnley, de négy körrel a vége előtt csak három egység a lemaradása a 17. pozícióban lévő Nottinghammel szemben, ami ugye ledolgozható a hátralévő találkozókon.

Habár Kompany öt játékosára (Ramsey, Redmond, Koleosho, Al Dakhil, Beyer) sem számíthat az Old Traffordon, mégis akár ugyanazt a kezdőjét bevetheti szombaton, mint tette azt egy hete Sheffieldben aratott 4-1-es siker alkalmával.

Mire érdemes fogadni?

A felek szeptemberi meccsén a Manchester United 1-0-ra nyert a Burnley otthonában, akkor tehát egy gólon maradtak a felek, ami ezúttal meglepő volna.

A hazaiak ugyanis az utóbbi hetekben folyamatosan adok-kapok találkozókat vívnak meg, az utolsó öt találkozójukon, rendes játékidőben, 27 gól (!) született, ami 5,4-es átlagnak (!) felel meg. Habár a Burnley meccsei ezektől elmaradtak, de azért olyan csapatok ellen, mint a Sheffield United vagy a Chelsea kiszakadt a gólzsák (s ez az MU-ról is elmondható ezen együttesekkel szemben).

Avagy egyértelmű, hogy gólokba érdemes fektetni ezen a találkozón, főleg úgy, hogy győzelmi kényszerben van mindkét együttes, ráadásul a formák alapján egy 4-2-es eredmény ugyanúgy benne lehet a pakliban, mint a 2-4-es...

Mindezek után a mindkét csapat gólt szerez és több, mint 2,5 gól születik a meccsen tippet visszük el, bőven játszható oddsért, de a bátrabbak bő kétszeres szorzó felett a 2,5-es opciót 3,5-re is cserélhetik.

{"headTitle":"Manchester United - Burnley","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-27 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 2,5 gól","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 3,5 gól","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193875] 2024-04-27 16:00:00 Manchester United - Burnleyx;