Darts

Nagy verést oszthat ki Littler

 • Cesc18

A csütörtöki PL-siker után pénteken este már Grazban lép tábla elé a PDC csodatinije.

Aki élő dartsra vágyik, a hétvégén nem kell olyan nagyon messzire utaznia, a PDC krémje ugyanis Grazban teszi tiszteletét, ahol a European Tour idei ötödik versenyére kerül sor.

A legnagyobb sztárok hagyományosan szombaton mutatkoznak, de már pénteken is érdemes lesz figyelemmel követni a történéseket, hiszen olyan nevek lesznek érdekeltek, mint például Luke Littler, illetve színpadra áll többek között Raymond van Barneveld, James Wade és Dimitri Van den Bergh is. 

A Premier League mezőnyéből ezúttal csak Littler játszik pénteken, aki csütörtök este ugye még Liverpoolban állt tábla elé. Bár a fiatal angol hazai közönség előtt dobhatott, gyorsan elásta magát a liverpooli publikum előtt, miután az első bevonulásakor egy nullát és egy kettest formázott a kezével, utalva arra, hogy Szoboszlai Dominik csapata szerdán 0-2-s vereséget szenvedett a bajnokságban.  

Littler köztudottan nagy Manchester United-szurkoló, így kapott az alkalmon, hogy belerúgjon a rivális csapat híveibe. A viccelődésnek az lett az ára, hogy a közönség ellene fordult, azonban még így is el tudta vinni a végső győzelmet Liverpoolból és ezzel öt pontra növelte előnyét a bajnokságban. 

Nyilván nem lesz egyszerű dolga Grazban úgy színpadra állnia, hogy tegnap késő éjszaka még Angliában játszott, de eddig nagy problémája nem volt a sűrű versenynaptárral. Ez lesz idén a negyedik alkalom, hogy közvetlenül a Premier League-est másnapján már más városban kell bizonyítania és eddig 101,32-es, 101,86-os és 101.81-es körátlagokat hozott, tehát nem lehet azt mondani, hogy az utazás miatt gyengébb formát mutatna. 

Ez nem túl jó hír Zoran Lerchbachernek, aki Littler ellenfele lesz péntek este. Mondjuk az 51 éves osztráknak már önmagában az óriási eredmény, hogy újra nagy színpadon állhat, ráadásul éppen szülővárosában. 

Zoran a helyi selejtezőből kvalifikált, ahol 80 alatti átlagokat dobált. Karrierje csúcsán azért ennél jobb játékra volt képes, nagy kérdés, hogy most mit hoz majd ki belőle a közönség. Azt nem nagyon kell ecsetelni, hogy Littler ellen a 80 körüli átlag nem sokra lesz elegendő.

{"headTitle":"Luke Littler - Zoran Lerchbacher","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-26 22:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Littler -4.5","odds":"2.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<