Premier League

Erre fogadunk az Aston Villa-Chelsea-n

  • Tomihmv

Ellentétes formában várják a felek a szombati esti bajnoki rangadót, amit megpróbálnánk kihasználni.

Több remek meccs is terítékre kerül szombaton a Premier League-ben, ilyen lesz a napi zárótalálkozó, vagyis az Aston Villa-Chelsea is. A fogadóirodák szerint a birminghamieknek áll a zászló, a "H"-ra ugyanis átlagosan 2.20-szoros oddsot ajánlanak.

Csapathírek

Hosszú időt követően pihenhetett az Aston Villa, ugyanis hét közben sehol sem volt jelenése, avagy gőzerővel készülhetett az előtte álló feladatokra. A hétvégi bajnokira tehát a múlt heti, Bournemouth elleni diadallal (3-1) hangolt, amely előtt az Arsenalt (2-0) győzte le a PL-ben. Vagyis a 35. fordulót a negyedik helyről várta, s hat pont volt az előnye az ötödik Tottenhammel szemben, igaz, a londoniak kettővel kevesebb ütközetet vívtak meg eddig.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A Chelsea elleni bajnokit követően egyébként Emeryék csütörtökön az Olimpiakoszt fogadják, méghozzá a Konferencia Liga elődöntőjének odavágóján, ám emiatt, valamint így, hogy volt idejük pihenni, aligha várható tartalékolás a birminghamiektől, akik a Bajnokok Ligájába vágynak.

Ami a kimaradóiakat illeti, Douglas Luiz visszatérhet eltiltásából, viszont Kamara, Buendía, Mings, Ramsey, Moreno és Zaniolo is sérült.

[4193872] 2024-04-27 21:00:00 Aston Villa - Chelseax

A Chelsea hét közben is pályán volt, de abban nem volt köszönet, hiszen 5-0-ra (!) kapott ki az Arsenal otthonában. Ettől függetlenül a Kékek maradtak a kilencedik helyen, de hátrányuk a hatodik pozícióhoz képest immáron hat egység, igaz, eggyel kevesebb meccset vívtak meg eddig, mint a Manchester United.

Az Ágyúsok elleni zakót megelőzően egyébként a Manchester Citytől kaptak ki az FA Kupa elődöntőjében, vagyis egyre inkább úgy tűnik, az idei évben sem sikerül magukat kvalifikálniuk egyetlen nemzetközi kupasorozatba...

Szombat este Pochettino ezúttal is temérdek játékosára sem számíthat, ugyanis Fofana, Reece James, Lavia, Nkunku, Colwill, Ugochukwu, Gusto, Chilwell, Robert Sánchez és Enzo Fernández is sérült, míg Palmer játéka bizonytalan, aki hét közben egyébként nem tudott pályára lépni.

Mire érdemes fogadni?

A felek az idei szezonban háromszor találkoztak, s mindegyik eredményből összehoztak egyet. A bajnokságban az Aston Villa 1-0-ra tudott nyerni a Stamford Bridge-en még szeptemberben, ahol az FA Kupában, január végén, 0-0-ra végeztek, majd a Villa Parkbeli újrajátszás alkalmával a Chelsea 3-1-re tudott nyerni, február elején.

Az előjelek alapján egyértelműen a birminghamiek várják jobb passzból a találkozót, ráadásul hazai pályán játszhatnak, s ugye kevesebb kimaradójuk is lesz. Mindezek után nem kérdés, hogy az Aston Villára fogadunk, no, de csak -0,25-ös ázsiai hendikeppel, amelyre így is jó szorzón tehetünk, a tipp pedig csak akkor veszítene teljesen, ha a Chelsea győzne.

{"headTitle":"Aston Villa - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aston Villa -0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193872] 2024-04-27 21:00:00 Aston Villa - Chelseax;