NB I

Valamelyik csapat baromi mélyre kerül! - tippek a Loki-Újpestre

  • varin

Ha kikap a Loki, elúszott a kupaindulás és szinte biztosan bennmarad az Újpest.

Izgalmas és feszültségekkel teli mérkőzés vár ránk szombaton este, amikor is a Debrecen az Újpestet fogadja. A két szurkolótábor biztosan remek hangulatot varázsol majd a Nagyerdőbe, noha azért ezt a csapatok nemigen érdemelték ki a közelmúlt teljesítményével.

4206730

Bár mondhatnánk, hogy a Loki az utolsó öt meccséből hármat is megnyert, azért a képet jelentősen árnyalja az utolsó 270 perc. Az MTK ellen esélye sem volt szinte a hajdúságiaknak, a Kecskemét elleni 90 perc továbbra is csípi a szemünket, míg bár Miskolcon a szezon egyik legjobb csörtéjét láthattuk, ebből a DVSC jött ki sokkal csúnyábban.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

Tanulságos volt a Diósgyőr elleni 3-5, hiszen a Loki középpályás védekezése és középső védelme pocsék volt, elsősorban Stefan Loncar és Olekszandr Romancsuk borzalmas játékának köszönhetően. Mivel Meldin Dreskovics felépült, Hamzat Ojediran pedig egyre inkább kirobbanthatatlan a Lokiból, ők szinte biztosan kezdenek majd előbbiek helyén, ami sokat jelenthet. Máskülönben változást ne várjuk, a hazaiak az unalomig csépelt 4-5-1-ben állnak majd ki, vélhetően a szokásos nevekkel a kezdőben.

Ami az Újpestet illeti, a ZTE és a Kisvárda elleni szégyen után a lilák fantasztikus 45 percet tettek le az asztalra az MTK ellen. Úgy tűnt, maga mögött hagyta a gyenge szériát Mészöly Géza csapata, ám a félidőben nagy dolgok történhettek, hiszen Horváth Dávid MTK-ja kiváló második félidőt produkált. A kékek egyenlítése után bármelyik fél oldalára eldőlhetett volna a találkozó, végül Jurina fejese és Banai kapus sokadik bizonytalansága újabb IV. kerületi fájdalmat eredményezett. Az újpestiekhez kapcsolódó hír, hogy Kövesdről biztosan érkezik a nyáron Riccardo Piscitelli kapus, így ezen a poszton kap némi ráncfelvarrást a nagy múltú együttes.

Nagyon várják is már a szezon végét Újpesten, viszont hiába tűnik hatalmasnak a 9 pont előny a vonal alatt lévő Kisvárdához képest, ha az Újpest nem szerez 4 meccsen legalább 4 pontot, sorsa nem a saját kezében van. Az esetleges kiesési szcenáriókról itt bővebben is írtunk már.

[4206730] 2024-04-27 19:30:00 DVSC - Újpestx;10

Forró hangulat és bizonyítani vágyó játékosok várnak ránk Debrecenben egy olyan meccsen, amelynek azért nincs igazán hatalmas tétje. A Loki 4. helyéhez bravúr kéne, míg Újpesten a kiesésre kevés az esély, illetve a legtöbb játékos tudja, 360 perce maradt már csak a lila-fehér mezben.

Mi jó kis meccset várunk, ahogyan a két csapat utolsó 11 meccse sem szűkölködött gólokban, hiszen ezeken 39 gólt és 6 piros lapot is láthattunk. Avagy góldús 90 percre számíthatunk, melyre két tippünk is van, íme:

{"headTitle":"Debrecen-Újpes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-27 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Debrecen 1.5 gól felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206730] 2024-04-27 19:30:00 DVSC - Újpestx;