Serie A

Hét tizeddel magasabb oddson fogadhatsz erre a Juventus-Milanon!

A Tippmixpro szombati Oddsrakétájában a Juventus-Milan olasz bajnoki meccsre fogadhatunk extra magas szorzón!

Nem múlik el úgy nap, hogy a Tippmixpro Oddsrakéta akciójának köszönhetően, hogy ne fogadjunk kiemelt oddson egy bizonyos találkozóra. Nincs ez másként szombaton sem, amikor is a nap egyik főmérkőzésére, vagyis a Juventus-Milan olasz bajnoki találkozóra kínál extrém magas szorzót egyik fogadási lehetőségére a bukméker.

A meccsnek a hazaiak az esélyesei, a Tippmixpro például 2.15-szörös oddsot ad az 1X2 piacon a Zebrák sikerére. A találkozóval tehát kiemelten foglalkozik a magyar bukméker, a napi Oddsrakétájában pedig 


>>>🚀Részletes leírásunk az Oddsrakétáról🚀 <<<


Erre pedig mutatkozik esély, hiszen az utóbbi időkben mondhatni potyogtak a felek meccsein a gólok, arról nem is beszélve, hogy a vendégeknél a "fél" védelem eltiltás miatt nem játszhat szombaton, ami alátámaszthatja a tipp zöldülését.

Hol találom az Oddsrakéta fogadást?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az Oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged felrakni erre a tippre a magyar bukméker.

{"headTitle":"Oddsrakéta - Juventus - Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-27 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + több, mint 2,5 gól a mérkőzésen - régi odds: 2.30","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>> Fogadj a legizgalmasabb piacokra a Tippmixprón <<<


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<


[4230869] 2024-04-27 18:00:00 Juventus - AC Milanx;