Tenisz

Tényleg ekkora underdog Rafa Nadal?

 • Cesc18

A spanyol legenda továbbjutása az elmúlt 20 évben soha nem fizetett annyit Madridban, mint a szombati mérkőzésén.

Ugyan Rafa Nadal magabiztos rajtot vett csütörtökön, hiszen egyetlen játékot veszített, ám az igazi erőfelmérő a második körben vár rá a 10. kiemelt Alex De Minaur ellen. 

Ez a párharc azért nagyon izgalmas, mert a két játékos 10 nappal ezelőtt Barcelonában ugyancsak összemérte a tudását. Akkor az első szett szorosan alakult, majd a másodikban kinyílt az olló és így összességében viszonylag simán harcolta ki a győzelmet az ausztrál, aki ezzel második sikerét jegyezte a 22-szeres Grand Slam-bajnok ellen. 

A barcelonai mérkőzésükön a bukmékerek enyhe favoritnak hozták ki Nadalt, majd Madridban ezt gyakorlatilag lemásolták, amiben már nem sok logika volt.

Nem is élt sokáig De Minaur 2.00 feletti szorzója, a tétek gyorsan esésnek indították és jelenleg ott tartunk, hogy a    -nál 1.56-ért fogadható az ausztrál, míg 2.42-ért a spanyol győzelme.

Csak érdekességképpen, elkezdtünk visszamenni az időben, hogy megkeressük, mikor fizetett Madridban ennyit egy Nadal-győzelem, de az elmúlt 20 évet nézve, nem találtunk ilyet. 
 

Persze nehéz lenne úgy bízni Nadalban, hogy jelenleg ő sem igazán bízik magában...


"Továbbra is tartom, hogy Róma után fogom eldönteni, hogy játszom-e Párizsban. De most még két napig biztosan Madridban vagyunk, ez egyfajta ajándék, örülök, hogy ismét pályára léphetek.”

Meg lennék lepve, ha nyerni tudnék szombaton. Az előző meccsünkön csak egy szetten át voltam versenyképes.

"Alex egy kemény ellenfél, ellene mindig eggyel több ütésre van szükség. Igyekszem előrelépni; de három héttel ezelőtt még abban sem voltam biztos, hogy képes leszek tétmeccset játszani. Benne vagyok egy folyamatban, amelynek része a győzelem és a vereség is. Ami nehéz, hogy beleadjak mindent, ugyanakkor óvatos is legyek.” - nyilatkozta Nadal a Blanch elleni győzelmét követően. 


Mire lehet érdemes fogadni?


Először is, a címben feltett kérdésre a válasz: tényleg!

Sajnos a jelenlegi Nadal nem elég ütőképes, sem a mozgása, sem a játékának dinamikája nincs meg ahhoz, hogy felvegye a versenyt az ATP legjobbjaival. 

Nehéz látni, hogy az a Rafa, aki 10 napja nagyjából egy szettig volt pariban, az most nyerni tudjon. 

Nyilván az igazi value az 2.00-es odds körül volt De Minaurban, de azért ennek levadászásához szerencse is kellett. A kevésbé ügyeseknek marad ez az 1.60 körüli, ami még mindig elég jó, ha azt vesszük, hogy magát Nadalt is meglepné a győzelme...

Bátrabbak behúzhatják a 2-0-t, az már bőven duplázó felett fizet.

{"headTitle":"Alex De Minaur - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-27 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"De Minaur nyer","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"De Minaur 2-0","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<