Darts

Ez a vasárnap délután legerősebb tippje?!

 • Cesc18

Vasárnap bajnokot avatnak Grazban, az Austrian Darts Openen, de a végső győztesre hosszú út vár még.

Ami az esélyeket illeti, a fogadóirodáknál Luke Littler 3.05-ös szorzóval a favorit, akit szorosan Michael van Gerwen követ a maga 4.00-es szorzójával. A két gigász mögött már nagyobb szakadék tátong, hiszen Stephen Bunting befutója 9.75-szörös, míg Martin Schindleré 11.50-szeres kasszát fizetne a      -nál. 

A németnek a szorzóján azért megakadt a szemünk, hiszen Schindler az idei European Tour eddigi egyik legjobb játékosa és a Littler, Van Gerwen páros egyikével csak a döntőben találkozhat. Minden adott tehát a 'Fal' becenévre hallgató dartsosnak egy újabb nagy meneteléshez. 

Schindler egyébként rendesen rárúgta az ajtót Grazra, hiszen 111.37-es átlaggal kezdett, majd 101.33-mal söpörte ki honfitársát a tornáról. Brutálisan meggyőző tehát ezen a hétvégén is a német és miután két héttel ezelőtt megnyerte az International Darts Opent, a hite is megvan ahhoz, hogy egy újabb nagyon jó vasárnapot pakoljon össze.

Schindlerre a folytatásban a címvédő Jonny Clayton vár, de a walesi idén nem annyira meggyőző, így inkább az lenne a meglepetés, ha nem a német jutna tovább. 
 

Ez a vasárnap délután legerősebb tippje?


Érdemes lesz odafigyelni Ritchie Edhouse-ra is, aki április közepe óta váratlanul nagy formát mutat. A 41 éves angol két hete Michael Smith és Rob Cross személyében kiütött két világbajnokot, de nyert James Wade ellen és duplán Dirk van Duijvenbode ellen.

Nem lehet tehát félvállról venni Edhouse-t, aki tömegben kifejezetten erős, hiszen a nyolc lejátszott meccsén a 71 leg alatt nem kevesebb, mint 27 maximumot termelt. Ez azért elég komoly szám és ha ebben az ütemben folytatja, akkor a vasárnapi Gian Van Veen elleni ütközete során már a nyolcadik legben lehozhatja az overt. 

A bukik ugyanis 2.5-nél húzták meg a line-t és duplázó felett fizetnek az over esetében. Ennél nemigen találunk jobb tippet a nyolcaddöntőkre. 

{"headTitle":"Ritchie Edhouse - Gian van Veen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-28 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Edhouse 180-ak 2.5 felett","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<