Tenisz

Nem kérünk sokat Alcaraz ellenfelétől

 • Cesc18

Egy speckó-tippet néztünk ki a brazil és a spanyol vasárnapi meccsére.

Vasárnap már harmadik körös meccseket rendeznek Madridban, a játéknap egyik legizgalmasabb csörtéjét pedig a hazai kedvenc, kétszeres címvédő Carlos Alcaraz és a brazil Thiago Seyboth Wild játszhatja. 

Bár az esélyek, mint alább látható, elég egyértelműek, de a dél-amerikai fiú pont az a teniszező, akit óriási hiba lenne félvállról venni, hiszen nagyon veszélyes tenisz lakozik a kezeiben. Emlékezhetünk, hogy a tavalyi szezon egyik legnagyobb Grand Slam-meglepetését okozta, amikor a Roland Garroson 10.00 feletti szorzóval hazaküldte Daniil Medvedevet. 

{"headTitle":"Thiago Seyboth Wild - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-27 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Seyboth Wild","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Alcaraz","odds":"1.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Seyboth Wildnek kifejezetten jól alakul az idei szezonja, ugyanis Indian Wellsben és Miamiban egyaránt a selejtezőből a harmadik körig jutott és itt az újabb Masters, amikor ott van a 32-ben. Két nagyon magabiztos győzelmen van túl a héten, pedig az előző körben Lorenzo Musetti ellen underdognak tartották az irodák. Várható volt egyébként, hogy meglepheti az olaszt, hiszen Musettinek ezek a gyorsabb körülmények kevésbé fekszenek egy agresszív játékos ellen. 

Jó a forma tehát a brazilnál, de még erre is rá kell pakolnia egy lapáttal, ha a győzelemben gondolkozik Alcaraz ellen. A 20 éves spanyol ugyanis brutális játékkal tért vissza és gyakorlatilag megsemmisítette ellenfelét. Carlitos ezzel sorozatban 12-ik győzelmét jegyezte Madridban. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Alcaraz nem sok esélyt adott az első meccsén, de az az igazság, hogy Shevchenko nem is ütött elég kemény és hosszan, így a spanyolnak rendre gyorsítani tudta a labdákat. Seyboth Wild ellen viszont már nem számíthat ennyire kényelmes teniszre, hiszen a brazil tud nagyon agresszíven játszani. Éppen emiatt nagyon veszélyes, ugyanis ha jó napot fog ki, akkor csoda dolgokra képes. 

Az biztos, hogy egy nagyon élvezetes és jó hangulatú meccset látunk, amelynek szorossága valószínűleg azon múlik majd, hogy Seyboth Wild mennyire tudja visszafogni a hibáinak számát. 

Fogadás szempontjából nincs nagy elvárásunk, csupán egy brék a braziltól. Érdekes, hogy erre 1.65-ös szorzót kapunk, miközben Alcaraz az első meccsén mindkét szettben egyszer-egyszer elveszítette a szervagémét. 

Ugyan Madridban a magaslati körülmények miatt gyorsabb a játék és segítség az adogatóknak, de azért csak salakról beszélünk, illetve nincs az a nagy meleg és szárazság a héten, hogy ezt igazán jól ki lehessen használni. 

{"headTitle":"Thiago Seyboth Wild - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-27 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Seyboth Wild break-szám 0.5 felett","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<