Magyar foci

Szerintünk adja magát ez a kettes kombi az NB II-re

  • mr.blonde

A Vasas és a Győr is kötelező győzelem előtt áll és nem is látjuk az okát, miért ne sikerülne nekik a három pont.

Elképesztően izgalmasan alakul az NB II idei hajrára, hiszen a Nyíregyháza mögött akkor tülekedés lett a másik feljutó helyért, hogy arra már érdemes figyelni. A másodosztály aktuális helyzetéről és egy igen érdekes fogadási lehetőségről, a hét elején ebben a cikkben részletesebben is foglalkoztam, most pedig annak a cikknek a két főszereplőjével, a Vasassal és a Győrrel nyernénk. 

Vasas - Tiszakécske

A jelenleg feljutó helyen álló, a Győr-Szeged duó előtt három pontos előnnyel bíró Vasas vasárnap azt a Tiszakécskét fogadja amely az utolsó előtti helyen áll. A Tisza-partiaknak hat pont a hátrányuk a bent maradásért érő helyekhez képest, de ezt 5 körrel a vége előtt már igen nehéz lenne ledolgozni. Nyilván mindent meg fognak próbálni a vendégek, de a Vasas otthonában azért bravúr kéne a ponthoz, pontokhoz. 

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

Az angyalföldiek sorsolása igen nehéz, kvázi ez a legkönnyebb 90 percük a szezon hátrelévő részében. Gera Zoltán csapatának így nincs más választása, mint magabiztos győzelmet aratni. 

 

Mosonmagyaróvár - Győri ETO 

Az NB II totális sereghajtó a Mosonmagyaróvár, amelynek esélye már csak matematikai alapon van a bent maradásra. Messze a leggyengébb csapata volt idén a másodosztályban a Móvár, amely az ETO ellen hivatalosan elbúcsúzhat az NB II-től. Ugyan az elmúlt 3 fordulóban két győzelmet is aratott a hazai csapat, ezzel együtt sem gondolnánk, hogy bravúrt okozna vasárnap. 

A Győr ősszel 4-0-ra verte a megyei riválist, ebből a különbségből pedig maradnia kell tavaszra is. Az is igaz, hogy a Győr háza táján elég zavaros a helyzet, a Szeged elleni zakót követően ugyanis kirúgták a nemrég kinevezett Szergej Kuznyecovot, akinek a helyét a DAC másodedzője vette át a szezon végéig. Hogy ez az edzőváltás a véghajrá előtt mennyire segíti a győriek feljutásért vívott harcát, azt majd csak utólag tudjuk megmondani, mindenesetre a két keret között olyan minőségbeli különbség van, amelynek ki kell ütköznie ezen a találkozón. 

 


Olyan extra nagy téttel nem ajánljuk ezt a fogadást azért, hiszen nem szabad kizárni a meglepetést sem, a Tiszakécske az életéért harcol majd a Fáy utcában, a Győr pedig edzőváltáson esett át. Ezzel együtt ez a kombináció egy közepes téten megnézhető, hiszen két egyszerű papírforma eredményt várunk két olyan meccsen, ahol a csapatok között papíron komoly különbség van.  

{"headTitle":"NB II","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Vasas + Győr nyer ","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}