Bajnokok Ligája

Meglepően békés is lehet a Bayern-Real BL-csata

A német-spanyol csörtéhez francia spori dukál. Lássuk, mik lehetnek a legjobb lapos tippek!

Öt mérkőzés maradt hátra a Bajnokok Ligája 2023/24-es szezonjából, szigorúan a papírforma pedig Real Madrid-PSG döntőt ígér. Ehhez persze elsőként a Bayern Münchennek lesz néhány szava, már kedden este. Lássuk ezt a találkozót, természetesen sárga és piros szemüvegen keresztül.

4446289

Clément Turpin, egy francia sporttárs dirigál majd ma este az Allianz Arénában, akit persze senkinek sem kell bemutatni. A 2022-es finálé bírója jó ómen is lehet a Real Madridnak, hiszen Párizsban Vinícius találatával a spanyolok nyerték a trófeát a Liverpool ellenében, de amúgy is hízelgő a mérlege a madridiaknak a rutinos gall sípmesterrel.

Turpin eddig 6 meccset vezetett a Bajnokok Ligájában a Realnak, amelyet mind megnyert a Királyi Gárda.

Az viszont érdekesség, hogy ezeken a találkozókon a spanyolok kapták összesítésben a több figyelmeztetést, 12-9 arányban.

Münchenben sem kell senkinek bemutatni a 41 éves bírót, a Bőrnadrágosok mérlege 5 győzelem és 2 döntetlen, ráadásul éppen Turpin asszisztálása mellett rúgott a Bayern 7 gólt a Tottenhamnek és a Salzburgnak is - de persze ez tényleg csak érdekességnek jó, máskülönben nincs szerepe. Vagyis ha valaki a végeredményre tippelne, akkor adja magát a remi, hogy mindkét fél veretlen maradhasson Turpinnel.

Mivel a sárgák az elődöntőket megelőzően nullázódtak, így eltiltástól senkinek nem kell félnie, ennek okán egyébként csak Carvajal hiányzik majd, míg Tchouameni visszatérhet a kezdőbe.

Nem kenyere egyik csapatnak sem a kemény védekezés, a Real a City ellen 210 percet 4 sárgával hozta le, míg a Bayern ugyanennyit kapott az Arsenal elleni párharc alatt.

Különösebben nem mérvadó, de a 2018-as elődöntő odavágóját 2-1-re nyerte meg a Real Madrid, ekkor a holland Kuipers fújása mellett 3 sárga volt mindössze a meccsen. Minő meglepetés, a Madridnál Casemiro sárgult.

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

A    4.5-ös line-ján a fogadók inkább az undernek szavaztak bizalmat, így egy minimum 5 lapos meccs már közel 2.20-as szorzóért fogadható, de ebbe az irányba nem is gondolkoznánk. Két tippet ajánlunk erre a csörtére, ha pedig az egyik nyer, már pluszban végzünk.

Nem hisszük, hogy kemény odavágó lesz, hiába a játékosok "szabadsága", hogy kaphatnak sárgát. Turpin hajlamos nagyvonalúan vezetni a meccseket, ha pedig a játékosok is partnerek lesznek ebben, az sem kizárt, hogy lefut ez a meccs 1-2 figyelmeztetéssel.

{"headTitle":"Bayern München-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-30 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern München 1,5 lap alatt","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid 1,5 lap alatt","odds":"2.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446289] 2024-04-30 21:00:00 Bayern München - Real Madridx;