Bajnokok Ligája

Érdemes lehet ennyiért meglövetni a Real-sztárt a Bayern ellen?

Kiemelt szorzón fogadhatunk a spanyol csapat egyik játékosának góljára a Tippmixpronak köszönhetően a Bayern-Realon.

Kedden megkezdődnek a Bajnokok Ligája 2023-2024-es szezonjának elődöntői, az odavágók közül ekkor kerül terítékre ugyanis a Bayern München-Real Madrid. A találkozóval már korábban foglalkoztunk, a     kínálatát böngészve viszont rálelhetünk újfent egy emelt szorzóra, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül!

A honi iroda méltán híres Oddsrakétáját kedden Jude Bellinghamre hozta ki, ugyanis kiemelt szorzón fogadhatunk arra, hogy az angol játékos betalál!

Ezt az opciót 2.90-es odds helyett, így 3.70-ért lehet megfogadni, ez pedig azt jelenti, hogy közel

Amiben bőven van potenciál, hiszen a hétvégén rápihent a találkozóra, előtte a Barcelona ellen győztes gólt szerzett, egyébként is remek szezonja van, arról nem is beszélve, hogy jól ismeri a bajorokat, ugyanis az előző három szezont a Dortmundnál töltötte el. Igaz, gólt még nem szerzett ellenük, pedig nyolc alkalommal is próbálkozott, ráadásul csapata sem volt sikeres azon találkozókon, ugyanis Bellinghammel a BVB egy döntetlen mellett hét vereséget tudott felmutatni az FCBM ellen...


>>>🚀Részletes leírásunk az Oddsrakétáról🚀 <<<


Hol találom az Oddsrakéta fogadást?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az Oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged felrakni erre a tippre a magyar bukméker.

{"headTitle":"Oddsrakéta - Bayern München - Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jude Bellingham szerez gólt - régi odds: 2.90","odds":"3.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>> Fogadj a legizgalmasabb piacokra a Tippmixprón <<<


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<


[4446289] 2024-04-30 21:00:00 Bayern München - Real Madridx;