Tenisz

Kedd este véget ér Nadal madridi menetelése?

 • Cesc18

Újabb kihívás elé néz Rafa Nadal, aki egymást követő két napon idén még nem nyert meccset.

Kedden a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Madridban, a legnagyobb érdeklődés pedig továbbra is Rafa Nadal meccsét övezi, akitől komoly előrelépést láthatunk Barcelonához képest. 
 

Biztató jelek az "öregnél"


A 37 éves legenda nem sokat várt magától Madridban és a kezdés előtt még úgy nyilatkozott, hogy ebben az állapotában el sem indulna a Roland Garroson. Az elmúlt napok viszont nagyon biztatóan alakultak, hiszen Nadal nem csak vissza tudott vágni Alex De Minaurnak, de az ausztrál legyőzését követően egy több, mint 3 órás csatát nyert meg Pedro Cachin ellen - zöldítve ezzel a 3.65-szörös kasszát érő tippünket, bár ez most mellékes. 

Simának indult egyébként a találkozó, de az argentin nem adta könnyen a bőrét és egy közel másfél órás szettet hozott el. Ennek fényében különösen nagy dolog, hogy Rafa a harmadik szettre nem fogyott el. 

Nadal szempontjából nem szerencsés, hogy a nyolcaddöntőket egy napon bonyolítják le, így nincs pihenőnapja. A szervezők annyit tudtak tenni, hogy a 22-szeres Grand Slam-bajnoké a játéknap utolsó mérkőzése, így majd az esti órákban, valamikor 21:30 magasságában lép pályára. 

Nagyon élvezem. Meglátjuk, hogyan ébredek kedden. Nem tudom. Napról napra élvezem a hazai teniszt, ezt jelent most számomra mindent. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy tovább tartson ez az álom. 

- nyilatkozott lelkesen a salakkirály, akire a legjobb 16 között a 30. kiemelt Jiri Lehecka vár. 

A 22 éves cseh fiú a tehetségét már bizonyította a profik között, de egyelőre inkább kemény pályán villogott.

Idén gyorsabb körülmények között legyőzte többek között Stefanos Tsitsipast, Andrey Rublevet, Karen Khachanovot és Seb Kordát, illetve Adelaide-ben megszerezte pályafutása első ATP-címét. 

Jó szezont fut tehát Lehecka, de a madridi erejéről még nem kaptunk valós képet, hiszen erőnyerőként az első körben nem játszott, azt követően pedig két top 100-on kívüli teniszezőt győzött le.  
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Ami az oddsokat illeti, a bukik Nadalt hozták ki valamivel esélyesebbnek, ám mostanra a számok beálltak 50-50-re. A meccsel kapcsolatban a legnagyobb kérdés tényleg az, hogy pihenőnap nélkül hogyan regenerálódik a spanyol teste, hiszen idén még nem nyert egymást követő két napon meccset. Most ráadásul egy olyan terhelésből kellene 'felépülnie', amit már elég régen élt át legutóbb. 

Inkább hajlunk afelé, hogy itt Lehecka fizikálisan komoly előnyben lesz és leginkább azon múlik majd a sikere, hogy fejben el tudja-e viselni az esélyt. Azért azt ne felejtsük el, hogy Nadal mögött a hazai tábor, akikből rengeteg energiát merít.

Nem vagyunk benne biztosak, hogy a salakkirály ott lesz este a pályán, de ha igen, akkor szerintünk véget ér a madridi menetelése. 

{"headTitle":"Rafael Nadal - Jiri Lehecka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-30 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lehecka nyer","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<