Bajnokok Ligája

Most megtudhatjuk, vajon jó tippmester-e Thomas Tuchel! - gigászi oddsot vadászhatunk!

A Bayern München német mestere könnyen lehet, hogy egy 10 körüli szorzóval csábít bennünket.

Ha Bayern-Real, akkor aligha lehet valaha kifogyni a témákból, annyira rangos, pikáns és izgalmas ez a párharc. A müncheni első felvonáson illene előnyt szereznie a Bajoroknak, ha szeretnének továbbjutni, ehhez pedig Thomas Tuchel mester meg is nevezte, kitől is várja a gólt, gólokat.

4446289

Noha Serge Gnabry a szezon nagy részében izomsérüléssel bajlódott, Tuchel mester egyértelműen őt nevezte meg, mint aki gólt fog rúgni a meccsen. Ez eléggé bátor terv a menesztés szélén álló edző részéről, hiszen a 28 éves játékos aligha kezd majd a Real Madrid ellen, de ettől még persze bármi előfordulhat.

"Meg fog történni. Fogalmam sincs, hogy hogyan, de megtörténik majd" - nyilatkozta Serge Gnabry góljával kapcsolatosan, amelyet a Real Madrid ellen vár.

A német válogatott játékosnak idén csak 17 meccse és 662 perce van a Bayern München csapatában, és az Arsenal elleni odavágó lefújását követően sérültet is jelentett, a londoni találkozó óta nem játszott.

Szüksége is lenne egyébként Tuchelnek Gnabry játékára, hiszen Coman sérült, de Sané és Musiala állapota sem kielégítő, utóbbi hétvégén is pihent térdsérülése okán.

 

Így fogadjunk, ha hiszünk Tuchelnek!

Mivel Gnabry valószínűleg nem kezd, nem jó ötlet rá már a meccs előtt fogadni, hiába a     4-szeres szorzója - esetleg megpróbálhatjuk azt, hogy ő szerzi a meccs utolsó gólját. Ugyanakkor csereként beállva akár 8-10-szeres oddsot is kaphatunk majd a baloldali támadóra, ami szintén igencsak jól fest.

Jó kérdés, hogy vajon Tuchel csak altatni akart-e Gnabry esetleges szerepeltetésével vagy tényleg komoly szerepet szán neki, de ha előbbi, akkor belőle inkább lenne jó pókerjátékos, mintsem profi sportfogadó.

{"headTitle":"Serge Gnabryval kapcsolatos piacok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-30 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólt szerez","odds":"4.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2. félidőben gólt szerez","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Utolsó gólt szerzi","odds":"8.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gólpasszt ad","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1,5 kaput eltaláló lövés felett","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"3,5 kapura tartó gólszerzési kísérlet felett","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446289] 2024-04-30 21:00:00 Bayern München - Real Madridx;