Bajnokok Ligája

Statisztikai alapon ezek a fogadások nyerők lehetnek a Bayern-Real rangadón

Kedden a Bayern Müncben - Real Madrid elődöntővel folytatódik a BL. Érdekes statisztika övezi a két csapat randevúit.

Kattints terembemutatónkra és tudj meg mindent a Tippmixpróról!

Igazi sportcsemegére készülhetünk kedden este, hiszen München összecsap az európai klubfutball zászlóshajója, a Bayern és a Real Madrid. A fogadóirodák ugyan az első meccsen a német rekordbajnokot vélik valamivel esélyesebbnek a győzelemre, ám a továbbjutás szempontjából egyértelműen a 14-szeres BL-győztes spanyol csapatot favorizálják. Ha rápillantunk a két csapat idei idényére, akkor ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen amíg a Bayern München javarészt szenved és döcög a játéka, addig a Real Madrid már-már legyőzhetetlennek tűnik és sorban ugorja meg az oly' fontos akadályokat a siker felé vezető úton. 

 

Ebben a párharcban a gólok játsszák a főszerepet 

A Bayern München és a Real Madrid összesen 20 alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligáját, így nem túlzás azt állítani, hogy a sorozat két igazi nagyágyúja feszül majd egymásnak.

A két klub identitása ugyan nagyon eltér egymástól, egyvalamiben azonban van közös vonás, mégpedig az, hogy mindkét csapat filozófiájában a támadófutball áll a középpontban.

Ezt most azért emeltük ki, mert ezek alapján bízhatunk benne, hogy a tét nem fogja agyonnyomni a játékot és a csapatok önazonos módon ezúttal is preferálják majd az offenzív futballt. 

 

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

Márpedig ha egy lüktető, látványos meccset látunk, akkor érdemes a gólos fogadásokat is szemügyre vennünk. Mivel az elmúlt évtizedben ez a két csapat ott volt Európa legjobb gólszerzői között, ezért adja magát, hogy a gólokat támogassuk ebben az összecsapásban is. Ehhez támaszként nézzünk néhány statisztikát! 

A két csapat az elmúlt bő tíz évben 8 (!) alkalommal is találkozott a Bajnokok Ligája küzdelmei során, viszont ezek között a randevúk között nincsen egyetlen csoportmérkőzés sem. Ahhoz képest, hogy egyenes kieséses szakaszról beszélünk, a csapatok nem fukarkodtak a gólokkal, hiszen az ominózus 8 találkozón 28 gólt láthatott a nagyérdemű. Ez ugye kereken 3.5 gól / meccses átlagot jelent.

Ebben a 8 meccses szériában hat olyan alkalom volt, amikor mind a két csapat be tudta venni a másik csapat hálóját és a legutolsó 5 egymás elleni találkozójukon egyaránt több, mint 2.5 gól felett termeltek összesen. 

Ha a sportfogadás ilyen egyszerűen működne, akkor most elég lenne megbombázni a gólos opciókat. Ugyanakkor tudjuk, hogy ez nem így megy a való életben, ezzel együtt érdemes átnyálazni a szorzókat. 

A mindkét csapat szerez gólt opcióra valamivel kisebb, mint 1.60-as szorzót kapunk, de a 2.5 feletti termés sem fizet valami vaskos profitot. Ez utóbbihoz többet kell kockáztatni, hiszen a 3.5 gólos over már 2.66-as oddson kecsegtet. 

Te melyik opciót vennéd ki a kínálatból? 

{"headTitle":"Gólos fogadási lehetőségek a Bayern München - Real Madridra ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-30 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + 2.5 gól felett ","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gólok száma 2.5 felett ","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gólok száma 3.5 felett ","odds":"2.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gólok száma 3 (ah) felett ","odds":"2.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446289] 2024-04-30 21:00:00 Bayern München - Real Madridx;10