Bajnokok Ligája

Tényleg egyértelmű, hogy Real-PSG döntő lesz? Mutatjuk a szorzókat!

Lezajlottak az első felvonások a BL-elődöntőkben, a továbbjutási oddsokban pedig történt azért változás.

A Bayern München és a Real Madrid egy lüktető, izgalmas 2-2-t játszott a 2023/24-es Bajnokok Ligája idény első elődöntőjén. Szerdán aztán a Dortmund nem kis meglepetésre 1-0-ra verte a 2020-as finalista PSG-t, de a helyzetek száma alapján egy 3-3-as remi sem lett volna meglepő eredmény. A bukik persze már kijöttek a visszavágók oddsaival, lássuk hát, ezek alapján mire számíthatunk a folytatásban.

 

PSG-Borussia Dortmund
 

A nagyobb változás a szorzókban a PSG-Dortmund párharcban történt, hiszen Mbappéék továbbjutását az odavágó előtt 1.43 körül lehetett fogadni. A párizsiak sztárját a 35 éves Hummels tanári módon védekezte le, Luis Enrique-nek tehát sürgősen ki kell dolgoznia egy új taktikát, hiszen a Ligue 1 aranyérmet már bebiztosított együttesnek a Parc Des Princes-ben mindenképp nyernie kell majd a döntőbe jutáshoz.

Az első meccsen elszenvedett vereség ellenére azonban továbbra is a PSG az esélyesebb a fináléba jutásra.

A helyzet mondjuk nem ismeretlen Donnarummáéknak, ugyanis az előző körben a Barca ellen kellett egy gólos deficitet ledolgozni. Ezt pedig idegenben is sikerrel vitték véghez, persze Araujo bugyuta kiállítása is kellett, de akkor végül 4-1-re nyertek a katalánok vendégeként.

{"headTitle":"PSG-Borussia Dortmund - Ki jut tovább?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Borussia Dortmund","odds":"2.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
Tudtad? A német csapatok menetelése a klubsorozatokban meghozta a gyümölcsét, hiszen a szövetségi koefficiensben Angliát előzve jövőre öt csapatot indíthat a Bajnokok Ligájában!


Real Madrid-Bayern München 

 

A nagyobb hype természetesen az európai El Clásicóként is becézett Bayern-Realt övezte, amely nem is okozott csalódást. Thomas Tuchel ismét megmutatta, hogy ő egy igazi kupaedző és zseniális taktikát dolgozott ki, ám Kim két súlyos hibát is vétett, mindkettőből gólt kapott az Allianz Arena legénysége. Jó hír viszont, hogy átszakadt a gát Leroy Sanénak, aki 186 nap, illetve 27 meccs után iratkozott fel újra a lőlapra, nem is akármilyen gólt szerezve. Kane az értékesített büntetővel befogta a nyolc gólos Mbappét a gólkirályi címért folytatott harcban, tehát még az a "meccs" sincs lejátszva.

A 2-2-es eredmény viszont azt jelenti, hogy minden kezdődik előről, a bukik pedig alig változtattak a továbbjutási szorzókon.

A döntetlen persze kétség kívül a történelmének 15. BL-serlegére hajtó madridiaknak kedvez, de látva az első 90 percet, mi azért nem írnánk le a Bayern sem.

{"headTitle":"Real Madrid-Bayern München - Ki jut tovább?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"1.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"2.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ki nyeri a BL-t?

 

A végső győzelem tekintetében is csak apró finomhangolást végzett a   . Az elődöntők első felvonása előtt a Blancókra 2.34-szeres szorzót kaptunk, tehát az Ancelotti-csapat egy hajszállal közelebb került a végső győzelemhez, az pedig tisztán látszik, hogy a Dortmundot továbbra is durván lenézik az irodák, ahogy érdekes módon a szakírók többsége is. Márpedig az érték ezen ponton nem is kérdés, hogy a Darazsakban van a végső győzelem piacán...

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<