NB I

Hétvégén nagyot léphet az NB II felé az Újpest - íme a 31. forduló szorzói

 • varin

3 forduló van hátra az NB I-ből, a kérdések száma pedig egyre kevesebb. Lássuk az oddsokat!

Két dologról voltunk meggyőződve az OTP Bank Liga 30. játéknapja előtt: az egyik a Fehérvár sikere Kisvárdán, a másik pedig hogy egy újabb góldús kört látunk majd. Nos, a szimatunk megcsalt minket, hiszen a szabolcsiak nyertek, a korábbi 20 gólos fordulók után pedig a múlt héten összesen 9(!) esett. Következik a 31. forduló, a meccsek pedig újabb izgalmakat ígérnek.

Mivel a Paks hozta a Mezőkövesd elleni kötelezőjét és kupadöntőbe is jutott, gyakorlatilag eldőlt: idén a bajnokság 4. helyezettje számára irány a Konferencia Liga. Az NB I ezüstérmese viszont az Európa Ligába juthat (kivéve, ha a Paks nyeri a kupát), amely lehet a tolnai csapat, de lehet a Fehérvár is. A zöld-fehérek fórja 3 pont, de azonos pontszám esetén valószínűleg Grzelakék örülhetnének a szebb éremnek.

A 31. fordulóban a Fehérvár az MTK-t fogadja, míg a Paks a tét nélkül játszó Kecskeméthez látogat. Első ránézésre mindkét mérkőzés háromesélyes, hiszen a fővárosiak korrekt futballt tesznek le ezekben a hetekben, így Székesfehérváron is okozhatnak fejtörést, noha idén még lőtt góljuk sincs a Vidi ellen.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

Nagy csata lehet a 4. helyért a Puskás-Debrecen-MTK között, de a felcsútiakra és a debreceniekre is nehéz meccs vár. Bár Hornyák Zsolt fiai a Kisvárdát fogadják, a szabolcsiak tovább küzdenek az életükért, míg a Loki a már bajnok, de kicsit talán leeresztett Fradihoz látogat. Ez utóbbi meccs tavaly a bajnokság hasonló szakaszában került megrendezésre, hasonló tét mellett, és akkor a Loki 3-1-re nyert a Groupama Arénában.

Tovább szorul a hurok Újpesten

Ám mint írtuk, hiába a 11. helyezett Várda látogat Felcsútra, így sem lesz könnyű dolga a Puskásnak. Feczkó Tamásék az utolsó négy bajnokijukon 8 pontot szereztek, és ugyan még mindig 6 pont a lemaradásuk az Újpest ellen, ez nem tűnik behozhatatlannak.

Újpest#hun-ujpest#5

A IV. kerületben viszont egyre aggasztóbb a helyzet. Nehéz igazán motiválni azokat a játékosokat, akik jövőre már más mezben futballoznak, érezhetően ez nagy akadály jelenleg Mészöly Gézának, aki szintén nem marad Újpesten. Csobothék úgy számolhatnak, hogy két teljesen tét nélkül játszó csapat (Diósgyőr, Kecskemét) ellen kell otthon 4 pont, és akkor hiába fut tökéletes májust a Kisvárda.

Nagy mérkőzés lesz mindenesetre az Újpest-DVTK, a borsodiak nem valószínű, hogy kikapni érkeznek a rivális otthonába, hiába a Kecskemét elleni pocsék és erőtlen futball.

Erre figyeljünk fogadóként!

Mivel a mérkőzéseket nem egy időpontban rendezik, fontos faktor lehet, hogy a Puskás-Várda szombaton 15:30-tól, az Újpest-Diósgyőr 19:15-től kerül megrendezésre. Véleményünk szerint ha a Várda nyer Felcsúton, érdemes bejátszani a lila-fehérek sikerét is, ha viszont Komáromiéknál maradnak az egységek, egy döntetlen is elég az Újpestnek a biztos bennmaradáshoz.

A hatodik mérkőzésről még nem ejtettünk szót, a totálisan demotivált és megsemmisített Mezőkövesd fogadja a Zetét. Itt bármi előfordulhat, de talán nem járunk rosszul, ha gólokban gondolkozunk.

436643

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<