Tipp

Ez a 3-as odds sima lehet a francia másodosztályból

  • varin

Kéz a kézben maradhat bent két csapat, így ez a péntek esti szalonremi adja magát.

Hajrájához közeledik immáron a francia másodosztályú pontvadászat is, a Valenciennes gyakorlatilag kiesett, míg az Auxerre feljutása készpénznek vehető. Több csapat küzd még a rájátszásért vagy a kiesés elkerüléséért, így pénteken este további izgalmak várnak ránk. Ebből néztünk most ki egy 3-as szorzót.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

37 ponttal 17. helyen áll a Troyes, amely még kiesést jelentő pozíció. A néhány éve még a legjobbak között vitézkedő gárda a már kiesett Valenciennes-t fogadja, így a 3 pont szinte garantált, vagyis közelebb juthat a vonalhoz.

Matematikailag még sok csapat búcsúzhat a Ligue 2-től, ilyen például a 46-46 ponttal álló Bastia-Amiens kettős, amely éppen egymással találkozik a 36. játéknapon.

Könnyen kiszámolható bárki számára, hogy egy döntetlennel mindkét fél biztos bennmaradó.

Feljebb ugyanakkor nehéz lenne kerülni, az osztályozós pozíció nem tűnik elérhetőnek, viszont ha a felek szeretnék elkerülni a további számolgatást, akkor egy békés döntetlen képében megoldhatják a problémáikat.

Az Amiens esetében amúgy sem ördögtől való idén a döntetlen gondolata, a 16 X-nél csak a Quevilly Rouen együttesének van több pontosztozkodása. A forma is ígéretes, hiszen február eleje óta 13 bajnokiból 9-szer játszottak remit, ami nem akármilyen statisztika. Ebben az évtizedben ötször találkoztak a csapatok, három döntetlen lett, a Bastia pályaválasztásával 2/2 a mérleg.

De nem csak a Bastia-Amiens csörte kiált az X-ért, hiszen a méltatlanul másodosztályú Bordeaux és az Ajaccio randevúja is hasonló kimenetelt ígér. De az első ötletünk tűnik lényegesen erősebbnek, ahol 7-szeres oddsért még akár a 0-0-s pontos végeredmény is bejátszható.

{"headTitle":"Ligue 2-tippek péntek estére","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-02 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bastia-Amiens - Döntetlen","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bastia-Amiens: 0-0","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bordeaux-Ajaccio - Döntetlen","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bordeaux-Ajaccio: 0-0","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
436183