NB I

Fogadáskészítős tippünk van a Vidi-MTK-ra

  • Tomihmv

A harmadik a hatodikat fogadja a Sóstói Stadionban a 31. forduló nyitómeccsén, péntek este.

Pénteken elstartol az NB I 31. fordulója, a nyitómérkőzést pedig Székesfehérváron rendezik, ahova az MTK együttese látogat. A találkozónak a Vidi az esélyese, legalább is a bukmékerek szerint, akik átlagosan 2.25-szörös pénzért mérik a "H"-t.

Csapathírek

Kisebb gödörből várják a pénteki meccsüket a piros-kékek, akik az elmúlt két bajnokijukon nem tudtak nyerni (előtte ugyanakkor kétszer is győztek). Előbb a Zalaegerszeggel játszottak 1-1-es döntetlent hazai pályán, úgy, hogy a zalaiak a 86. percben egalizáltak, majd az életükért küzdő kisvárdaiak otthonában szenvedtek 1-0-s vereséget az elmúlt hétvégén. 

A gyengélkedéstől függetlenül a harmadik helyen tanyáznak a hazaiak, igaz, a második pozícióban lévő paksiak három ponttal megléptek tőlük, de a negyedik helyezett Puskás Akadémiával szemben megmaradt a négypontos fórjuk három körrel a vége előtt. Vagyis azért még iparkodniuk kell a hajrában, hogy minimum a bronzérmet megszerezzék...

Grzelakéknál az elmúlt héten Csongvai, Rúben Pinto, Larsen és Kalmár maradt ki, közülük előbbi visszatérhet, aki letöltötte eltiltását, viszont Fiola a szerdai edzésen megsérült, műteni is kell, így számára véget ért az idény.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Ami a vendégeket illeti, a fővárosiak felemás passzban vannak, az utolsó három kanyarban mindegyik eredményből összehoztak egyet. A Diósgyőr ellen 1-1-es döntetlent játszottak, majd 2-1-re nyertek egy 97. percben szerzett góllal Újpesten, viszont vasárnap 2-1-re kikaptak hazai pályán a már bajnok Ferencvárostól.

Mindezek után a hatodik helyen tanyázik az MTK, a dobogótól hét egységre van, a negyedik helytől viszont csak háromra, ami ugye Konferencia Liga-indulást érne, avagy még a vendégek számára is van tét a hátralévő három kanyarban.

A Fradi ellen egyébiránt a kék-fehéreknél Molnár, Thiam, Bobál és Kosznovszky hiányzott.

Mire érdemes fogadni?

A felek az idei szezonban eddig értelemszerűen kétszer találkoztak, s mindkétszer a fehérváriak tudtak nyerni, előbb októberben, 3-0-ra hazai pályán, majd februárban 2-0-ra a fővárosban.

A mostani formák alapján kis túlzással viszont bármi benne lehet a pakliban, de az idei egymás elleni eredmények, s a hazai pálya előnye a Vidi felé billenti a mérlegnyelvét nálunk, ugyanakkor háromesélyben nem vennénk ki őket, kétesélyben viszont már igen (+0,5 ázsiai hendikep). Ez viszont nem fizet túlságosan sokat, így a kevesebb, mint 4,5 góllal feljebb srófoljuk szorzónkat. Látva ugyanis a felek utóbbi hetekben mutatott produkcióját, az idei egymás elleniket, valamint, hogy mindkét együttes számára van tét, azért meglepő volna, ha kiszakadnak a gólzsák...

{"headTitle":"Fehérvár - MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-03 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Fehérvár +0,5 + Kevesebb, mint 4,5 gól","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206701] 2024-05-03 20:00:00 MOL Vidi FC - MTK Budapestx;