Kerékpár

Indul a Giro d'Italia - így fogadj akár Valter Attilára

 • Cipolla

Elrajtol a szezon első háromhetese, a mezőnyben pedig Valter Attilának szurkolhatunk.

Szombaton megkezdődik a kerékpárszezon első nagy háromhetese, a Giro d'Italia. Miután a nagyok közül egyedül Tadej Pogacar indul, annyira egyesélyesnek tűnik az olasz kör, hogy vagy minden idők egyik legunalmasabb három hete vár ránk vagy jó eséllyel drámai végkifejlete lehet a történetnek. A mezőnyben szerencsére egyetlen magyarként, Valter Attila is ott van, aki elsősorban segítőként van jelen, szakaszgyőzelemre alighanem csak akkor nyílhat esélye, ha elszáll Cian Uijtdebroeks.

Útvonal

A három hét alatt a mezőnyre 3400 km vár, lesz két hosszabb időfutam, valamint hat hegyi befutós etap. Talán mondani sem kell, hogy Pogacarnak egyértelműen fekszik ez az útvonal, bár nehéz lett volna olyat összerakni, aminél nem a szlovén lenne a legesélyesebb. Bőven benne van a pakliban, hogy már az első etapon rá kerül az összetett elsőnek járó rózsaszín trikó, hiszen két hegyes nappal indul a mezőny.

Utána viszont lazább szakaszok jönnek, a lényegi rész pedig jövő péntektől, a hetedik szakasztól indulhat a Girón az első időfutammal.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A nagyobb hegyekre ráfordulva egyre inkább nyílhat az olló a legjobbak között, de a három hét dinamikáját az UAE csapat és Pogacar diktálhatja, ugyanis ha akar, akár 7-8 szakaszsiker is összejöhetne a szlovénnak.

Ki nyerheti a Giro d'Italiát?

Ez az a kérdés, aminél nehéz nem Tadej Pogacar nevét mondani. A szlovén bringás összetett sikere 1.20 körül mozog a   -n, ami egy háromhetes versenyen valószínűleg példa nélküli az elmúlt 15 évben. A fölénye nem véletlen, hiszen idei négy versenyéből hármat megnyert, a Katalán körön a hegyen kimagasló volt, emellett pedig 30-80 km-es szóló sikereket is összehozott. 

A fölénye pedig úgy lehet igazán nyomasztó, hogy nincs a mezőnyben sem Vingegaard, sem Evenepoel, sem Roglic.

A bukmékerek még Geraint Thomas győzelmében látnak fantáziát (6.75), a többiek 20-as szorzó körül fogadhatóak, ami nem véletlen, hiszen Thomason kívül eddig senki sem tudott a mezőnyből bizonyítani három héten keresztül, így akár egy outsider is odaférhet a dobogóra.

Valter Attila a Girón

A magyar kerékpárossal segítőként számol a Visma, de magához képest azért jóval szerényebb csapatot küldött a Giróra a címvédő csapat, aminek az oka a rengeteg sérültben is kereshető. A síkszakaszokon Olav Kooij lehet az emberük, míg az összetett Uijtdebroeks, aki a dobogót célozhatja meg az olasz körön.

Amiben viszont a fogadók bízhatnak, hogy megjelenik majd a szakaszokra fej-fej melletti fogadási lehetőség Atira.

Az első szakaszon fej-fej melletti fogadásnál Aurelien Paret-Peintre ellen rakta össze a    , de amennyiben Valter előrébb végezne 3-szoros pénz felett fizetne az első szakasz után a bukméker.

Ha dobogóra állna az első szakaszon Ati, 22-szeres pénzt is foghatnának a bátor fogadók.

{"headTitle":"Giro d'Italia 1. szakasz - ki végez előrébb?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-04 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aurelien Paret Peintre","odds":"1.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Valter Attila","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<