Tenisz

Megérheti a rizikót ez a 6.75-ös odds Madridban

 • Cesc18

Pénteken az amerikai-orosz elődöntőből húznánk hasznot a madridi salakversenyen.

Nem várt elődöntő az alsó ágon Madridban, noha Taylor Fritz és Andrey Rublev személyében két top 15-ös teniszező néz majd farkasszemet egymással. De azért a torna előtt egyikük sem volt ott a közvetlen esélyesek között, most viszont remek lehetőség elé néznek, hiszen a tábla másik felén sem a papírformának megfelelően alakultak a dolgok. 

{"headTitle":"Taylor Fritz - Andrey Rublev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-03 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fritz","odds":"2.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Rublev","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az orosztól komoly meglepetés volt, hogy a negyeddöntőben búcsúztatta a kétszeres címvédő Carlos Alcarazt, ugyanis a tornát megelőző két hónapban nem sok értékelhető meccse volt. Rublev Indian Wellsben, Miamiban, Monte-Carlóban és Barcelonában egyaránt betlizett és a négy versenyen csupán egyetlen győzelmet jegyzett. Finoman szólva sem volt tehát benne a pakliban ez az elődöntő, ami az első lesz karrierje során Madridban. 

Fritznek is akadtak érdekes vereségei februárban és márciusban, de azért neki Madrid előtt Münchenben összejött egy döntő, igaz, azt elveszített Jan-Lennard Struff ellen. Az amerikainak ugyancsak ez a legjobb madridi szereplése, amelyhez nagy bravúrt nem kellett bemutatnia, hiszen a kiemeltek közül a legnagyobb név, akivel találkozott, az a Hubert Hurkacz volt, akinek nem a salak a legerősebb borítása. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Az egymás elleni mérlegük 5-3-as Fritz-előnyt mutat, ám az egyetlen salakos meccsüket Rublev döntő szettben megnyerte. Ezt egyébként tavaly Monte-Carlóban az elődöntőben vívták, de a mostani csörtéjük szempontjából nem feltétlenül mérvadó, hiszen Madridban a magaslati elhelyezkedés miatt sokkal gyorsabb a játék, ami az amerikainak sokkal inkább fekszik. 

Jól is szervált eddig mindkét játékos a tornán, ugyanis Fritz a 46 adogatójátékából 44-et nyert meg, míg Rublev 46-ból 43-at. Elég komoly számok és ha ezt tartani tudják, akkor nem sok bréket láthatunk majd. Az orosz amúgy ki is emelte a nyilatkozatában, hogy Alcaraz legyőzésének a kulcsa a jól működő szervája volt. 

Ennek fényében az over adja magát, de mi egy bátrabb tippet vállalunk be, méghozzá azt, hogy lesz legalább kettő olyan szett, amely elmegy tie-breakig. Ezzel közel hétszeres kasszát foghatunk, persze akinek ez túl rizikós, finomíthat a tippen. 

{"headTitle":"Taylor Fritz - Andrey Rublev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-03 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tie-breakek száma 1.5 felett","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<