Serie A

Ilyen tuti lenne a Torino-Bologna döntetlenje?

  • varin

Van olyan buki, ahol 3 alatt fizet a remi szorzója, ez pedig mindig gyanús.

Torino-Bologna mérkőzéssel indul a Serie A 35. fordulója, amely olyan hatalmas téttel azért nem bír. Négy körrel a vége előtt mindkét csapat sorsa nagyjából stabil, de azért a Bikák számára van még előrelépési lehetőség. De vajon jogos, hogy a döntetlen kimenetel csak 3-szoros oddson fogadható?

4230877

Thiago Motta csapatának fórja ugyan 6 pont az Atalanta előtt, de a bergamóiaknak van egy elmaradt meccsük. Így a piros-kékeknek még szüksége lenne néhány egységre, hiszen ha a Roma és az Atalanta is masszív hajrát fut, akár lemaradhatnak az 5. helyről is - bár sokat segít ezen, hogy jövő héten a két rivális éppen egymással találkozik. Ennek persze nincs komoly realitása, a Bologna idén szenzációs formát mutat, Torinóba is esélyesként látogat.

Olasz lapértesülések szerint Motta már igent mondott a Juventusnak, így jövőre az Öreg Hölgy edzője lehet.

A Bikák noha a 10. helyen rostokolnak, ez csak 4 egységre van a 8. Napolitól, ez a pozíció pedig már EKL-indulást érhet. Persze jó kérdés, mennyire vágynak az iparvárosban a harmadik számú kupasorozatba, amelyre nincs is igazán sok esélyük, hiszen ezt a lemaradást a Napoli mellett a Fiorentinán is be kéne hozni.

Nem eresztenénk nagyon bő lére ezt a meccset, igencsak adja magát a döntetlen. A Bolognának minden pont jól jön, a Torino pedig négy nyeretlen meccs után egy top4-es gárda ellen talán aláírná az 1 pontot is.

Békés mérkőzést várunk, kevés lappal és remivel, amiből a Bolognának idén 12, a Torinónak 13 van.

{"headTitle":"Torino-Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4,5 lap alatt","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Döntetlen + 2.5 gól alatt + 3.5 lap alatt","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4230877] 2024-05-03 20:45:00 Torino - Bolognax;