Premier League

Duplázóval roboghat tovább a bajnoki cím felé a City

 • Cipolla

A Wolves ellen újabb kötelező vár Pep Guardiola alakulatára.

Már csak négy győzelemre van a bajnoki címtől a Manchester City, a Wolves ellen papíron nem lehet probléma egy lépéssel közelebb kerülni a serleghez. A fogadóirodáknál is csodaszámba menne a pontvesztés, hiszen mindössze 1.11-et fizet a vendégsiker a   -n.

A Manchester City két fontos idegenbeli győzelmet hozott múlt héten a Brighton és a Nottingham ellen. Pep Guardiola csapata újfent úgy tűnik, hogy kegyelmet nem ismerve fordul rá a célegyenesre a bajnoki versenyfutásban, azonban látva az Arsenal formáját, erre szüksége is lesz, hiszen benne van a pakliban, hogy nem fog rontani Mikael Arteta csapata sem. Márpedig miután héttel jobb a gólaránya az Ágyúsoknak, aligha fér bele akár egy döntetlen is a hátralevő meccseken.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Míg a Brighton ellen könnyed, 4-0-ás siker hozott, a Nottinghamet hiába verte 2-0-ra a City, azért voltak nehézségek és szorosabb meccs alakult ki, mint az várható lett volna. Hazai pályán más a helyzet, a City gond nélkül hozza a kötelezőit az elmúlt hetekben. Ruben Dias és Phil Foden is visszatérhet, így gyakorlatilag a legerősebb tizenegyével várja a találkozót.

Az ősszel azonban megviccelte a Wolves a Cityt, a Molineux Stadionban 2-1-re nyertek a Farkasok, ami a szezon egiyk legnagyobb meglepetését hozta. Azóta bebiztosította a bennmaradást a Wolves, mostanra pedig beköszöntött a "nyári szünet". A csapat formája erősen leromlott, a középmezőnybeli tagságot azonban semmi sem veszélyezteti.

A hétvégén a Luton ellen tört meg a hétmeccses nyeretlen széria, ennek ellenére kevés biztató jelet látni az elmúlt hetekben a Farkasoknál.

Mire érdemes fogadni?

A Citynek rendkívül fontos a három pont bezsebelése, a Wolves számára nagyjából már mindegy, mi a végkifejlet a szezon hátralevő meccsein. Magabiztos hazai csapatra számítunk, akik nem sok esélyt adnak a vendégeknek a pontszerzésre, de még a helyzetekre sem nagyon.

Miután a Wolves a mezőny második legkevesebb szögletét rúgja, így megkockáztatjuk, hogy a City ellen idegenben maximum kettőig jut. 

{"headTitle":"Manchester City - Wolverhampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-04 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Manchester City nyer + Wolverhampton 2.5 szöglet alatt","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4193889] 2024-05-04 18:30:00 Manchester City - Wolverhampton Wanderersx;