La Liga

Erre fogadunk a Girona-Barcelona rangadón

Ezüstrangadót rendeznek szombaton a La Ligában, két tippet néztünk ki a Girona-Barca meccsre.

Ha valaki azt mondja tavaly augusztusban, hogy májusban a Girona-Barcelona mérkőzés a második helyért zajló küzdelem egyik legfontosabb állmosása lesz, azt alighanem a legtöbben kinevettük volna. Csakhogy mégis ez a helyzet, hiszen a katalán kiscsapat az egész európai klubszezon egyik legnagyobb szenzációját okozva ott toporog a La Liga dobogóján. Szinte biztosra vehető, hogy a Girona jövőre megmutathatja magát a Bajnokok Ligájában, a kérdés gyakorlatilag csak az, hogy milyen színű érmet akasztanak a nyakába. 

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

A Girona 2 ponttal van lemaradva a Barcelona mögött, így ha meg tudná verni a címvédőt szombaton, akkor szinte biztos, hogy garantálná a dobogós helyezését. 

 

Csapathírek

A Girona keretéből egyedül Juanpe kiválása a biztos, a középpályás a hónap közepéig partvonalon kívül marad, így vele nem számolhat a szakmai stáb. Tsigankov, ARteto és Stuani kapcsán voltak kérdőjelek a héten, így a fenti három játékos játéka csak a meccs előtt dől majd el. 
Ott lesz viszont a kezdőben a góllövőlista éllovasa, Artem Dovbyk, aki ősszel bevette a Barca hálóját, amikor a Girona 4-3-es győzelmet aratott. 

A Barcában Gavi, Balde, De Jong trió lesz majd a hiányzó, azaz ugyanaz a keret tud készülni a meccsre, mint a múlt héten. 

[4205677] 2024-05-04 18:30:00 Girona - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

Ha abból indulunk ki, hogy a bajnokság két egyik legjobb góllövő csapata játszik egymással és az előző egymás elleni meccsük hat gólt hozott, akkor adja magát, hogy a gólokra fogadjunk. Csakhogy sajnos a fogadóirodák nagyon durván beárazták ezeket a piacokat, hiszen sztenderd overes tippre is csak 1.45-ös szorzót kapunk. Ilyen esetben jobb inkább távolmaradni, hiszen egyértelműen túl van árazva ez a piac. 

Bár ősszel a Girona kitömte a Barcát, azért mostanra más lett a helyzet. Szerintünk a Barca az akkori önmagához képest sokkal jobb passzban van, így arra tippelnénk, hogy ezen a meccsen el tudja kerülni a vereséget, sőt. Magasak az 1x2-es szorzók, így egy döntetlen nélküli Barca-sikert megpróbálhatunk 1.80-as szorzó környékén. 

A másik tippünk pedig egy szögletes fogasára megy rá, mégpedig, hogy látunk 10 sarokrúgást. Kiegyenlített mezőnyjáték benne lehet a pakliban, a Girona odahaza pláne nem fogja feladni önmagát és támadni fog. Az őszi meccsen 11 szögletet hoztak össze a csapatok, ez a szám most is összejöhet nekik. 

 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Girona - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-04 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szögletek 9.5 felett ","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Barcelona +0 ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4205677] 2024-05-04 18:30:00 Girona - Barcelonax;