Premier League

Chemtrail és gyíkemberek? Ha ezekben hiszel, imádni fogod tippjeinket Szoboszlai csapattársára 🤪🤪

Nemes bosszút állhat Mo Szalah a német mesteren, ezzel pedig mi jól kereshetünk. Csak legyünk kicsit őrültek!

Liverpool-Tottenham mérkőzéssel zárul a vasárnapi Premier League-játéknap, vagyis rangadóra kerül sor. A találkozónak hatalmas tétje viszont nincs, hiszen a Pool valószínűleg bronzérmes lesz, míg a Spurs az ötödik helyen végez, ugyanakkor nekünk azért lenne egy érdekes gondolatunk a randi kapcsán, amelyek közül az egyik 30-szoros pénzzel kecsegtet.

4193887

Az elmúlt napokban a sportsajtó tele volt a Jürgen Klopp-Mo Szalah afférral, amelynek kis híján tettlegesség lett a vége. A hírek szerint a német mester berágott az egyiptomi támadóra, amiért lassan készült fel a beállásra a West Ham elleni mérkőzésen, aki erre erőteljesen visszaszólt. A csörtének nem lett éppen happy end a vége, Szalah a lefújás után is igen feldúltan viselkedett.

A SPORTBible-nek nyilatkozó profi szájról olvasó, John Cassidy szerint Szalah az alábbiakat mondta Kloppnak:

Semmit sem tehetek ez ellen. Piros lapot fogok kapni. Hét évnyi szolgálat után piros lapot fogok kapni.

Hogy ez pontosan mit is jelent, azt nehéz megfejteni, mindenesetre az indulatok szemmel láthatóak voltak.

Egyelőre kérdéses, hogy Szalah marad-e Liverpoolban, főleg így, hogy Kloppnak már csak 3 meccse van a Vörösök élén. Az afrikai gólvágó iránt a szaúdi profi liga több csapata is érdeklődik, a váltás már évek óta a levegőben lóg.

A tippjeink szempontjából ez nem bír nagy jelentőséggel, hiszen nem Szalah átigazolására fogadunk, hanem néhány lapra a Tottenham ellen.

Nincs persze feltétlenül nagy realitása, hogy Szalah az Anfield Roadon szándékosan kiállíttatja magát, de azért könnyedén elintézhetné, hogy többet ne kelljen Klopp alatt melóznia. Ez pedig nemes bosszú lehet a múlt heti purparlét követően.

De ismételjük, a képzelőerő nem árt ezekhez a tippekhez 🤪

{"headTitle":"Liverpool-Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-05 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mohamed Szalah büntetőlapot kap","odds":"8.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Első büntetőlap: Mohamed Szalah","odds":"30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lesz kiállítás? - Igen","odds":"4.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193887] 2024-05-05 17:30:00 Liverpool - Tottenham Hotspurx;