NB I

Behúzzuk a bombameglepetést a Puskás-Várdán?

  • varin

Újabb élet-halál meccs vár a Kisvárdára, amely ha kikap, eldől a sorsa.

Nem kis meglepetés, de az OTP Bank Liga 31. fordulójának legfontosabb meccsét a Puskás Akadémia és a Kisvárda játssza. Az egyik oldalon a dobogó és a nemzetközi kupaindulás, a másikon pedig a bennmaradás a cél. A vendégek sikere @5.50-es oddson fogadható, ez pedig fogadóként igencsak meggondolandó.

4206702

A Kisvárda remek szériájáról már írtunk korábban, de a helyzet továbbra sem egyszerű. A szabolcsiak sorsa nem saját kezükben van, de a sorsolásuk sem sokkal könnyebb, mint a rivális Újpesté. A matematika előkaparásához tökéletes teljesítmény szükséges, a pontvesztés egyet jelenthet a véggel.

A Kisvárda csapata kizárólag akkor marad benn, ha 3 forduló alatt legalább 6 ponttal többet gyűjt, mint az Újpest.

 

Ez magában foglalja azt is, hogy hiába például a Fradi-pályán elért bravúros 0-0, a döntetlen most nem opció a Pancho Arénában, hiszen ekkor már a IV. kerületieknek elég lenne 2 pont a két hazai, nyerhető meccsen. Vagyis Feczkó Tamáséknak úgy muszáj győzelemre játszaniuk, hogy idén még gólt sem szereztek a Puskás ellen.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Érdekes egyébként, ami Szabolcsban zajlik, hiszen Révész Attila sportigazgató már korábban elmondta, hogy a Kisvárda kiesett és most is úgy nyilatkozott, az NB II-re készülnek. Azt azonban karakteréhez híven elmondta, a probléma eddig az volt, hogy az edzőket hagyta a saját fejük után menni - úgy tűnik, Feczkóval ez nincs így, nem véletlen, hogy marad is a másodosztályra a korábbi diósgyőri mester.

"Az elmúlt másfél évben hagytam, hogy az edzők saját elképzeléseik szerint dolgozzanak, és kevés kontrollt gyakoroltam a munkájukra. A saját stílusukat próbálták meghonosítani, ami nem igazán működött" - nyilatkozta Révész.

Kisvarda#hungary-kisvarda#5

Nem vagyunk benne biztosak, hogy az eredmények most azért jönnek, mert Feczkó elsajátította Révész gondolkodásmódját, de váratlanul szoros lehet az OTP Bank Liga hajrája, ha a Puskás otthonában is nyernek a piros-fehérek.

A pontok viszont Felcsútra is kellenének, különösen úgy, hogy Stronatiék meglepő vereséget szenvedtek Zalaegerszegen. Így a dobogó elúszni látszik, de a Loki ott lohol Hornyákék nyakában, ha pedig az EKL-indulás is ugrana, azt már nem biztos, hogy jó néven vennék a tulajdonosok.

Izgalmas meccsre van kilátás, noha mint írtuk, idén az összes pont és lőtt gól a Puskáshoz került. A Várda ráadásul az első forduló óta egyetlen meccset nyert meg idegenben, azt is a kiesett Mezőkövesd otthonában, ezen kívül három remire volt képes.

Nem biztos, hogy az első perctől kezdeményező Várdát látunk majd, de ha a 70. perc körül még egálra állnak, akkor egy olyan hajrát várunk, ahol mindkét csapat a maradék 2 pontért kapar. Ezt pedig tippjeinkben is érzékeltetjük. 

{"headTitle":"Puskás Akadémia-Kisvárda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-04 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2. félidő 1.5 gól felett","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2. félidő Kisvárda 0.5 gól felett","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206702] 2024-05-04 15:30:00 Puskás Akadémia - Varda SEx;