NB I

Lehet, hogy van egy nagyon erős tippünk! De lehet, hogy mégsem...

  • varin

Egy tartalékos, motiválatlan csapat ellen erős tipp is lehet ez az Oddsrakéta. Íme elemzésünk.

A héten korábban már írtunk arról, milyen érdekes lehet az OTP Bank Liga 31. fordulója a kiesés szempontjából, most pedig ismét elővesszük a témát. A    ugyanis extrán megemelt oddsot kínál az Újpest-Diósgyőr meccsre, amelyet lehet, hogy érdemes kihasználni, ám lehet, hogy mégsem! Meg is magyarázzuk, mire gondolunk ez alatt.

Ugyanis ennek a meccsnek az eredménye nagyban függ attól is, hogy mit játszik a Kisvárda Felcsúton. Ha ugyanis a Puskás otthon tartja a 3 pontot, elég lehet egy döntetlen is a liláknak a biztos bennmaradáshoz, de a fővárosiak számára az sem katasztrófa, ha mindkét meccs x-szel végződik.

A Tippmixpro 2.20-as szorzója arra, hogy Mészöly Géza csapata nyer egy félidőt, így sokat erősödne, ha a szabolcsiak folytatnák a menetelésüket.

Az Oddsrakéta mellett szól egyébként a Diósgyőr edzőjének, Vladimir Radenkovicsnak is a nyilatkozata, aki elmondta, várhatóan rotálni fogja kezdőjét.

"A hátralévő három mérkőzésen szeretnék lehetőséget adni olyan játékosoknak, akik különböző okok miatt mostanában kevesebb időt töltöttek a pályán, mert tisztán szeretném látni, hogy a jövőben kikre számíthatok. A bennmaradás kiharcolása után lehetőségünk nyílik többet foglalkozni a jövővel, hiszen a következő idényben még jobb eredményt szeretnénk elérni" - nyilatkozta a szerb mester.

Mindezek szellemében jó lenne egy várdai siker délután, ez megalapozhatná azt, hogy ez a hét egyik legerősebb tippje legyen.

{"headTitle":"Újpest-Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-04 19:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oddsrakéta: Újpest nyer legalább egy félidőt","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206704] 2024-05-04 19:15:00 Újpest - Diósgyőrx;