Premier League

Újabb londoni rangadót húz be a Chelsea?

  • Tomihmv

A Kékek csütörtökön a Tottenhamet múlták felül, vasárnap a West Ham együttesét fogadják a Stamford Bridge-en.

Vasárnap három meccs kerül terítékre a Premier League-ben, s mind a hárommal foglalkozik oldalunk! Időrendben haladva elsőként a magyar idő szerinti, háromórási ütközetek közül a Chelsea-West Ham londoni derbit vesszük górcső alá. A találkozónak a hazaiak az esélyesei, sikerüket átlagosan 1.65-szörös pénzért mérik a fogadóirodák.

Csapathírek

Három nyeretlen meccset követően hét közben nyerni tudott a Chelsea együttese, avagy jól hangolt a hétvégére. A Kékek a Manchester City (0-1 - Guardioláék ellen az FA Kupában kaptak ki, s búcsúztak el a sorozattól), majd az Arsenal (0-5) elleni vereségeket követően 2-2-re végeztek az Aston Villa otthonában egy hete, majd csütörtökön 2-0-val küldték haza a Tottenham együttesét városi rangadó keretén belül.

A mostanság szerzett négy pontnak köszönhetően a nyolcadik helyre jöttek fel, s három egységre vannak a hatodik helyezett Manchester Uniteddal szemben. Mögöttük, kilencedik pozícióban a West Ham található, mely két egységgel gyűjtött eddig kevesebbet, méghozzá úgy, hogy eggyel több ütközetet vívott meg.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Hiányzók terén viszont koránt sem rózsás a helyzet a hazaiaknál, könnyedén előfordulhat ugyanis, hogy Pochettino mester 14 játékosára (!) sem számíthat vasárnap. Sérülés miatt Fofana, Lavia, Gusto, Chilwell, Enzo Fernández, Reece James, Ugochukwu, Chukwuemeka, Colwill, Thiago Silva és Disasi biztosan kimarad, míg Sterling, Nkunku és Robert Sánchez játéka kérdéses. Igaz, egyikük sem lépett pályára a Spurs elleni siker alkalmával...

[4193885] 2024-05-05 15:00:00 Chelsea - West Ham Unitedx

A vendégek pocsék formában vannak, az utolsó öt tétmeccsükön ugyanis nem tudtak nyerni. Az Európa Ligában a Leverkusentől 2-0-ra kikaptak idegenben, majd hazai pályán 1-1-re voltak jók ellene, így elbúcsúztak a sorozattól, míg a PL-ben a Fulham ellen 2-0-s, a Crystal Palace ellen 5-2-s vereséget szenvedtek, ugyanakkor egy hete bravúrpontot hoztak össze, hiszen a Liverpoollal 2-2-es döntetlent játszottak hazai pályán.

A mostanság rengeteg elhullajtott pontnak köszönhetően ugyanakkor, ahogy fentebb is említettük, a kilencedik helyig csúsztak vissza a Kalapácsosok a táblázaton, s a 10. Bournemouthra egy pontot vernek már csak, míg a nyolcadik Chelsea-től két egységre vannak lemaradva úgy, hogy ugye eggyel több ütközetet vívtak meg.

Ami a kimaradóiakat illeti, Moyes biztosan csak Earthy és Aguerd szereplésével nem számolhat, míg Mavropanosz játéka bizonytalan.

Mire érdemes fogadni?

A felek augusztusi meccsét a West Ham 3-1-re nyerte meg, viszont a két együttes legutóbbi, Stamford Bridge-en lejátszott találkozóját követően a Kékek örülhettek (2-1). 

Az előjelek alapján a hazai pályán játszó Chelsea felé billen a mérlegnyelve (ahol egyébként jól mennek mostanság a Kékek), még akkor is, ha a WHU legutóbb egy pontot elcsent a Liverpooltól. Ugyanakkor nem hinnénk, hogy zsinórban harmadik ütközetüket is lehozzák kapott gól nélkül a Stamford Bridge-en Pochettinóék, így fogadáskészítővel arra fogadunk, hogy a Chelsea nyer, valamint mindkét csapat szerez gólt.

{"headTitle":"Chelsea - West Ham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-05 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Chelsea nyer + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193885] 2024-05-05 15:00:00 Chelsea - West Ham Unitedx;