Tenisz

Ezzel a fogadással dupláznánk a madridi döntőben

 • Cesc18

Vasárnap késő este bajnokot avatnak Madridban, a döntőben Felix Auger Aliassime és Andrey Rublev méri össze tudását.

Előzetesen aligha számított erre a finálés párosításra bárki is, nem tudjuk pontosan mennyit, de valószínűleg ezerszeres kassza körül fizethetett, ha valaki megfogadta, hogy Felix Auger Aliassime és Andrey Rublev között dől majd el a madridi trófea sorsa. 

{"headTitle":"Felix Auger Aliassime - Andrey Rublev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-05 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Auger Aliassime","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Rublev","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ugyan az orosznak ez már karrierje ötödik Masters-döntője lesz, ám olyan gyengén muzsikált márciusban és áprilisban, hogy kicsi volt az esély egy ekkora menetelésre a héten. A kulcsfontosságú győzelem a Carlos Alcaraz feletti diadal volt, amelyet szetthátrányból nyert meg. Noha a kétszeres címvédő spanyol a karsérülése miatt nem tudta tudása legjavát a pályára tenni, de ez semmit nem von le Rublev érdemeiből, aki azon a meccsen kifejezetten jó és magabiztos teniszt nyújtott. Persze, nem tudjuk, hogy mi lett volna a végeredmény, ha Alcaraz teljesen egészséges...

Mint ahogyan azt sem tudjuk, hogy Auger Aliassime itt lenne-e akkor, ha mindenki ki áll ellene és mindenki végig játssza ellene. Az elődöntőben ugyanis Jiri Lehecka 3-3 után nyújtott kezet sérülés miatt, a negyeddöntőben a topfavorit Jannik Sinner csípőproblémái miatt ki sem állt, míg a harmadik körben Jakub Mensik ugyancsak idő előtt bedobta a törölközőt a kanadai ellen. 

Elég ritka azért, hogy valakinek a hat ellenfeléből csak három tudja végig játszani a meccset, így mondhatni FAA-nak elég nagy szerencséje volt Madridban. De azért illik megemlíteni azt is, hogy a legjobb 16 között viszont sikerült legyőznie azt a Casper Ruudot, aki egy monte-carlói döntővel és egy barcelonai címmel indította a salakszezont. 

A két játékos egymás elleni mérlege 4-1-es Rublev-vezetést mutat, de salakon hat éve Umagban játszottak legutóbb, ami elment döntő szettig. Mint ahogyan az idei egyetlen, rotterdami összecsapásuk is három játszmában dőlt el, amit úgy nyert meg az orosz, hogy a kanadainak három meccslabdája is volt. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Mint fentebb látható, a bukik elég biztosra veszik, hogy Rublev kerül ki nyertesen ebből a fináléból. Tény, hogy az orosz jó szintre húzta fel magát Madridban, de az is tény, hogy eddig mind az öt korábbi meccsük overes volt. 

FAA-nak az ölébe hullott ez a lehetőség és bízunk benne, hogy nem adja majd olcsón a bőrét. A madridi gyors körülmények egyébként mindkét félnek megfelelnek, hiszen jól tudnak operálni a jó első szervájukkal és a nagy tenyeresükkel. 

{"headTitle":"Felix Auger Aliassime - Andrey Rublev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-05 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rublev nyer és játékok száma 20.5 felett","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<