Serie A

Négy olasz bajnokira is tippeltünk!

  • varin

A Sassuolo győzelmével hihetetlenül szorossá vált a Serie A kiesés elleni küzdelme.

Az előző hétvégéhez hasonlóan ezúttal is 5 mérkőzésre kerül sor a Serie A-ban vasárnap, mi pedig ezúttal is röviden körüljárjuk a találkozókat. Hatpontos kiesési rangadó és vérmes BL-csata is várható, így unatkozni aligha fogunk.

Ennek pedig az oka elsősorban a Sassuolo győzelme, hiszen Berardiék otthon tudták legyőzni a már bajnok Inter csapatát. Érdekesség, hogy Simone Inzaghi legénysége idén két bajnoki vereséget szenvedett, mindkettő a Sassuolótól, ami azt látva, hogy hol állnak a zöld-feketék, egészen hihetetlen.

 

 

A Milan-Genoa mérkőzés nem bír szinte semmilyen téttel, így ezt a 90 percet nem ragozzuk túl. A Rossonerik számára az ezüst tűnik biztosnak, míg a genovai klubnak ez a 10-12. hely a jósolt.

Annál érdekesebb lehet viszont a kiesés elől menekülők csatája, hiszen az Udinese és a Sassuolo is 29-29 ponttal áll, így pedig mind az Empoli-Frosinone, mind pedig a Cagliari-Lecce találkozó hatalmas téttel bír. Bár a már 36 pontos Leccének az x is bőven jó, a szárdoknak a remi nem feltétlenül.

Hiába a nagy tét, Empoliban gólokat várunk, míg a szardíniai találkozóra mégis behúzzuk a döntetlent. Ha a forduló után a Cagliari 33 ponttal állna, azzal még mindig 4 pont fórja lenne a Napolit fogadó Udinesével szemben, mi nem hangzik rosszul, ráadásul a másik találkozón nem nyerő csapat(ok) is marad mögötte.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Mint ahogyan meglepetés végeredményt sejtünk a Verona-Fiorentinán is. A Violák alighanem igen tartalékosan lépnek pályára az EKL-visszavágó okán, a Hellasnak pedig nagyon kellene a győzelem. Ázsiai hendikepes tippünkkel már akkor is nyernénk, ha pontosztozkodás lenne.

Este pedig jön egy Roma-Juventus, amely kemény 90 percet ígér. Az utolsó három római bajnokijuk egyaránt hozott kiállítást, mi pedig ezt a szériát nem szívesen szakítanánk meg, amikor a Farkasoknak nagyon kéne a győzelem, de a Juventus szezonzárásán is sokat dobhatna egy-egy jó meccs.

{"headTitle":"Olasz tippek vasárnapra","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cagliari-Lecce: Döntetlen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Empoli-Frosinone: 2.25 gól felett","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Verona-Fiorentina: Verona +0.25","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Roma-Juventus: Lesz kiállítás","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
2024-05-05;55
435948