Premier League

Ismét a Manchester United kapusa lehet a főszereplő a hétfői meccsen

 • Cipolla

A Palace az idény végére nagyon elkapta a fonalat, míg a United az Európa Ligáért küzd.

Hétfő este zárul a Premier League 36. fordulója, a Crystal Palace biztosította a jövő évi első osztályú tagságát, addig a Manchester United messze alulteljesít ebben a szezonban is az elvárásoktól.

4193886

A Palace a szezon végére nagyon elkapta a fonalat, egyértelműen pozitívan jött ki Oliver Glasner kinevezéséből a londoni alakulat. A legutóbbi négy meccsen 10 pont lett a csapat jutalma, többek közt a Liverpool idegenbeli vagy a Newcastle otthoni legyőzésével megspékelve. 

A jó sorozat gyakorlatilag az osztrák menedzser kinevezése óta tart, egyelőre pedig nem látni, hogy a szezon legvégére leolvadna a társaság.

A Manchester Unitednél kis túlzással továbbra is minden rosszul alakul. A rengeteg sérült mellett a védekezés katasztrófa, nehéz pozitívumokat találni ebben a szezonban. Ráadásul legutóbb a Burnley ellen is csak egy iksz jött össze az Old Traffordon, de nem olyan régen a Brentford és a Bournemouth is lefocizta a Vörös Ördögöket a saját pályájukon. A Palace is ezt a szintet ostromolja jelenleg, így könnyű meccsre nem számíthatnak a vendégek, pláne, ha végigmegyünk a sérültlistán.

Gyakorlatilag hét középső védője esett ki a Unitednek. Kambwala, Lindelöf, Malacia, Martinez, Shaw és Varane után Maguire sem bevethető, míg Evans sem százszázalékos.

Az angolt azonban muszáj lesz összedrótozni, mellé pedig Casemiro jöhet vissza a védelem tengelyébe ahogy az utóbbi két meccsen is. 

Mire érdemes fogadni?

A vendégek védelme tehát részben érthető okokból, de nagyon nem működik, a Palace-nak bőven lehet esélye ezt kihasználni. Miután lassan mindenki szétbombázta már Onana kapuját, megkockáztatjuk, hogy a Palace is ezen az úton marad és eljut legalább 17 próbálkozásig. 

{"headTitle":"Crystal Palace - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Palace kapura lövési kísérlete: 16.5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4193886] 2024-05-06 21:00:00 Crystal Palace - Manchester Unitedx;