Bajnokok Ligája

Masszív mutatók támasztják alá ezt a duplázós BL-kombit

A héten kiderül, hogy melyik két csapat jut be a Wembley-ben megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája fináléba.

Tovább folytatódik a visszaszámlálás a Bajnokok Ligája 2023/24-es idényében is, ahol már csak három mérkőzés - két elődöntő-visszavágó és a londoni finálé maradt hátra. A "már csak" persze nem biztos, hogy helyén való megfogalmazás, hiszen ez lesz a lényegi része a kiírásnak. Ráadásul (elméletileg) még közel sem dőlt el, hogy a top 4-ből melyik együttesek harcolják ki a döntőt, amelynek a legendás Wembley ad otthont.

Tudtad? A Wembley stadionban a Bajnokok Ligája 1955-ös életre hívása óta hét finálét rendeztek, legutóbb 2013-ban német házi döntőt láthatott itt a publikum, amit a Bayern 2-1-re nyert a Dortmund ellen.

 

Na, de kanyarodjunk vissza a jelenhez, a finalisták, mint ismeretes a Real-Madrid-Bayern München (2-2) és a PSG-Borussia Dortmund (0-1) párosításból kerülnek majd ki. A bukmékerek már az odavágót megelőzően is Real-PSG döntőt vártak, ez pedig az első 90 perc fényében sem változott. Ezzel még most is profitálhatunk, mi pedig két masszív statisztikai mutatót hoztunk az alábbi kombi fogadás alátámasztására.
 

 • A Real Madrid az UEFA sorozatainak egyenes kieséses szakaszában 24/23 (!) alkalommal továbbjutott, amikor az idegenbeli első meccsen döntetlent ért el. A mérleg 5/5 továbbjutás akkor, amikor az odavágó 2-2-vel zárult.
   
 • A Borussia Dortmund ősszel a csoportkörben 2-0-ra kapott ki a PSG otthonában, de a Darazsak idegenbeli mérlege az egyenes kieséses szakaszban is egészen pocsék. Hummels és társai az utóbbi 11/9 ilyen BL-meccsükön vesztesen hagyták el a pályát és ezalatt mindössze egyszer nyertek a Signal Iduna Parktól távol.


Ezen mutatók alapján pattintottuk össze ezt a tutistának azért nehezen nevezhető 2.21-szeres tippet, amelyben a már La Liga-bajnok Real Madrid biztosan a döntőbe jut, míg a bajnoki aranyat már szintén bebiztosított PSG minimum a hosszabbítást kiharcolja a BVB ellen. Minden további elemzést viszont meghagynánk a soron következő anyagainkra, hiszen mindkét meccset alaposan körüljárunk majd a kezdőrúgásokig.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája-kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-07 21:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.21","footerLink":"tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_340988","events":[{"eventTitle":"PSG-Dortmund - PSG nyer","odds":"1.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid-Bayern München - Real jut tovább","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<