Tenisz

Most vagy soha, Stefanos?

Talán soha nem volt még akkora esélye Grand Slam-tornát nyernie Stefanos Tsitsipasnak, mint az idei Roland Garroson.

Egyre érdekesebben alakul ez a salakszezon, a sérülések komolyan átírhatják az esélyeket Párizsban. Hozzá kell most már szoknunk, hogy a Roland Garroshoz közeledve nincs olyan egyértelmű favorit, mint az elmúlt 15 évben Rafa Nadal volt. 

Persze a bukmékerek tiszteletből, 6.75-ös szorzóval még a negyedik helyre rangsorolják a spanyol legendát, de egyelőre az sem biztos, hogy a salakkirály vállalja a játékot a Garroson. Nadal végső győzelme jelenleg elképzelhetetlennek tűnik, hiszen három nyert szettig tartó meccsen több, mint egy éve nem játszott. 

Rafa dominanciáját Párizsban Novak Djokovics tudta valamelyest megtörni, a szerb klasszis az elmúlt három Garrosból kettőt behúzott. De már a lassan 37 éves világelső sem tűnik annyira ütőképesnek, az év elején Melbourne-ben megfosztották a trónjától és azóta sem nyert tornát ebben a szezonban. Ettől függetlenül Djokovicsban azért még benne lehet egy negyedik RG-cím, ám ehhez igen jó formába kellene hoznia magát a héten kezdődő római versenyen. 
 

Ki lehet a befutó, ha nem Rafa és Nole?


Adja magát a válasz, hogy az Ausztrál Open-címvédő Jannik Sinner vagy a wimbledoni címvédő Carlos Alcaraz. Igen ám, de jelenleg mindkét trónkövetelő sérüléssel bajlódik és egyikük sem lép pályára Rómában. 

Csak akkor játszok a Roland Garroson, ha 100 százalékos állapotban leszek. Láttunk valamit az MRI-n, ami nincs teljesen rendben. Ha nem gyógyulok meg, akkor pihentetni fogom, a testről való gondoskodás ugyanis a legfontosabb. 

- nyilatkozta Sinner, akinek a csípőjével akadtak problémák Madridban és a negyeddöntőre már nem állt ki, a hazai versenyét pedig sajnálatos módon emiatt biztosan ki kell hagynia. 
 

⭐️Szerezd meg a 30 000 forintos Tippmixpro bónuszt a Hathárom bónuszkódjával!⭐️


Nem túl jó hírek érkeztek Alcarazról sem, aki bár Madridban nem adta fel a meccsét, de fájdalommal játszotta végig és így esélye sem volt megvédeni a címét. A spanyol az ütőkarjában egy izomsérüléssel bajlódik, ami miatt Monte-Carlóban és Barcelonában sem játszott, ám úgy tűnik, hogy túl korai volt a madridi visszatérés, hiszen a korábbi sérülésére sérült rá. Carlitos is úgy nyilatkozott, hogy csak akkor lép legközelebb pályára, ha fájdalommentesen tud játszani. 

Ugyan a Garrosig még van néhány hét, de az már biztos, hogy sem Sinnernek, sem pedig Alcaraznak nem lesz a legideálisabb a felkészülése. 

Gyakorlatilag jelenleg az a helyzet, hogy a Garros top 4 favoritja egyaránt kérdőjeles, így érdemes lehet megvizsgálni az utánuk lévő játékosokat. 

Az erőrangsor ötödik helyén holtversenyben Stefanos Tsitsipast és Casper Ruudot találjuk, akik ugye rendesen elkezdték a salakszezont, hiszen Monte-Carlóban és Barcelonában egyaránt döntőztek és a címeket igazságosan elosztották. Mivel mindketten játszottak már korábban döntőt Párizsban, a norvég ugye az elmúlt két évben, míg a görög három éve, így abszolút olyan teniszezőkről beszélünk, akik labdába rúghatnak. 

Ruudnál ugye nagy probléma, hogy nem tud igazán nagy versenyeket nyerni, gondolunk itt Mastersre vagy Grand Slamre, szóval ha már a két játékos közül kellene választanunk, akkor inkább Tsitsipast mondanánk, aki sokkal inkább bajnok típus. 

{"headTitle":"Roland Garros, Végső Győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-11 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Carlos Alcaraz","odds":"2.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Novak Djokovics","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Jannik Sinner","odds":"4.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Rafa Nadal","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Stefanos Tsitsipas","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Casper Ruud","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Holger Rune","odds":"14.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Alexander Zverev","odds":"14.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<