NB I

Ezek lehetnek a hétvége legjobb NB I-es tippjei!

  • varin

Három meccs már semmilyen téttel sem bír az NB I-ben. Jöhetnek a gólok?

Két fordulóval a vége előtt egyre kevesebb a kérdés az OTP Bank Ligában, hiszen hétvégén a Kisvárda is elbúcsúzott az NB I-től. Persze a hátralévő két fordulóban még lehetnek érdekességek, így most sem hagyjuk ki a 32. forduló rövid beharangozóját. Az egyik legérdekesebb kérdés talán az, hogy a múlt heti 26 gól után megint kiszakad a gólzsák?!

 

7-0-s győzelmével bebiztosította bennmaradását az Újpest, de ettől függetlenül joggal hangzott fel a "k*rva gyenge" a IV. kerületi lelátókról. A DVTK megsemmisítését követően most a Kecskemét látogat a Szusza Ferenc Stadionba, amely azért igen szerény játékkal rukkolt elő a Diósgyőr és a Paks ellen is. Várhatóan szép számú nézősereg előtt hazai győzelmet sejtünk.

Újpest#hun-ujpest#5

A tét nélkül játszó MTK a Puskás Akadémiát fogadja szombaton, a felcsútiak pedig abban a szellemben lépnek pályára, hogy ha nyernek, biztos az EKL-indulás, de még bronzérem is lehet a dologból akár. Némileg meglepő, hogy Komáromiék győzelme 1.90 körül nyitott a   -t  ez pedig mostanra 2 felé küzdötte magát. Ez azért jó ötletnek tűnhet, főleg úgy, hogy idén a két meccsen 11 gólt rúgott a Puskás Horváth Dávidéknak.

14 gólt hozott a Paks és a Zete idei két meccse, ha egy újabb 7 gólos meccset látnánk, az közel 20-szoros pénzt fizetne. Egy valószínűleg felszabadult hazai csapat és egy, a kupadöntőre készülő, tartalékos paksi gárda várható ide, ahol nem teljesen értjük, miért is favorit Bognár György gárdája. Noha az ezüstérem még nem biztos, úgy véljük, a fókuszban most a jövő heti finálé áll.

[4206714] 2024-05-11 17:30:00 Zalaegerszeg - Paksi SEx;10

Gálázott a Fradi, kiütötték a Diósgyőrt. Idén három vereséggel áll a DVTK a bajnokcsapat ellen, és bizony most eljött a "jóvátétel" ideje. Bár a tabella alapján itt semmilyen tét sincs, ha a Diósgyőr egy újpesti hetes után a kupadöntőre készülő, tartalékos Fradi ellen ismét kikap hazai pályán... hát, azt már nehezen bocsátanák meg a szurkolók Holdampféknak. Ugyan Radenkovics mester belengette, hogy a szezon hátralévő részében rotálni fog, az újpesti kudarc után ezt nem teheti meg.

A Kisvárda-Mezőkövesd meccsről nehéz lenne bármit is írni, idén mindkét találkozójukat a szabolcsiak nyerték 2-1-re, akik vélhetően szeretnének szépen búcsúzni az NB I-től. Nincs tét, így egy könnyed gólgála lehet, márpedig az over nem is fizet rosszul.

Debrecen-Fehérvár rangadóval zárul a forduló, amelynek lehet, hogy már csak az egyik csapat számára lesz tétje. Ha a Puskás nyer, a Loki már nem lehet 4., a Vidi viszont még hajthat az ezüstre, főleg akkor, ha a Paks nem nyer Zalaegerszegen. Érdekesség, hogy a szorzók teljesen kiegyenlítetten nyitottak, ám a fogadók már 3.50-re püfölték fel a Fehérvár sikerét.

436643