Serie A

Egy sima, egy fordított! - mindkét hétfői olasz meccsre tippeltünk

Az Atalanta egy kiesett, a Napoli egy kiesés elől menekülő csapat ellen vív fontos csatát.

Két mérkőzés maradt hétfő estére a Serie A-ból, az elsőn a Salernitana fogadja az Atalantát, a másodikon az Udinese a Napolit. Már a csapatnevekből is könnyű kitalálni, mindkét találkozó a vendégeknek áll, ám mi csak az egyik esetben merjük behúzni a papírformát.

Salernitana-Atalanta

Igencsak jól jött az Atalantának a Roma-Juve döntetlenje, hiszen így 3 pontra kerültek Gasperiniék a fővárosiaktól úgy, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Vagyis a BL-indulás úgy van az Atalanta kezében, hogy közben az Európa Ligában is továbbjutásra esélyes a franciaországi 1-1 után.

A tempó azonban hihetetlenül feszes, hiszen 14 nap alatt a Salernitana, a Roma és a Lecce ellen bajnokit játszik a bergamói csapat, míg a Marseille és a Fiorentina ellen kupavisszavágó következik. Pontokat pedig Salernóban tilos hullajtani, még akkor is, ha hétvégén a Roma látogat Bergamóba és nem fordítva.

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

Papíron szinte bármilyen kezdővel simáznia kellene az Atalantának, és nem is gondoljuk, hogy Gasperini őrületes rotálásba kezdene. Lookman például ott van az előzetes kezdődben, de Touré is újfent pályára léphet.

Mivel a hazaiak számára már semmi tét, mi egy jó kis meccset várunk, ahol kinyílhat a gólzsák.

{"headTitle":"Salernitana-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Atalanta + 2.5 gól felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Udinese-Napoli

Merőben más a helyzet Udinében, ahol a zebracsíkos csapat az életéért küzd. Ráadásul a Verona és a Sassuolo nyert a hétvégén, míg az Empoli, a Frosinone és a Cagliari is pontot szerzett, így a helyzet jelenleg eléggé karcos, 3 pontra van a bennmaradástól az Udinese és még a Sassuolo is beérte.

Nápolyban a tabella alapján a Konferencia Liga-indulásért megy a harc, de élünk a gyanúval, hogy ez nem motiválja különösebben a délieket. Jobbat tenne most egy nyugodt, csak a bajnokságra felkészítő nyári időszak, ahelyett, hogy az EKL-ben bohóckodna a tavalyi bajnok. A bajnoki cím után egész évben akadozik a motor, utolsó hét meccséből csupán egyet nyertek meg Osimhenék, és úgy véljük, ez a Friuliban sem fog gyarapodni.

Az olasz bajnokság utolsó fordulóiban előfordulnak azért érdekes eredmények és nem tagadjuk, hogy mi most is ilyesmire számítunk. Hiába van rengeteg sérültje és eltiltottja a hazaiaknak, behúzzuk a pontszerzésüket.

{"headTitle":"Udinese-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-06 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szuper odds: Udinese","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Udinese +0.5","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
2024-05-06;55