Bajnokok Ligája

10.000 szimulációból ezt az eredményt hozta ki a szuperkompjúter a Real-Bayernre

A gép ugyan a madridiak továbbjutását várja, de elég jó esély van rá, hogy csak a hosszabbításban dől el a párharc.

Nem könnyű most Bayern München-szimpatizánsnak lenni, hiszen reálisan nézve szinten minden a Real Madrid továbbjutása mellett szól. Az Ancelotti-csapatnál van a hazai pálya előnye, kevesebb a sérült, a hétvégén bebiztosította a bajnoki aranyat, így ráadásul a lendület is viszi. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi nyolc egymás elleni BL-meccs egyikén sem tudott diadalmaskodni a Bayern.

A mentális fór is a Viníciusékkal van, akik 2-1-es hátrányból mentették döntetlenre az odavágót és a BL-ben valahogy mindig megtalálják az utat, ami továbbjutáshoz vezet. Az oddsmesterek sem várnak meglepetést a meccsen, mi pedig megnéztük, mit mond a szuperképességekkel megáldott szuperkompjúter a döntőnek is beillő összecsapás kapcsán.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<


 

Mit vár az Opta szuperszámítógépe?

 

Az Opta szuperkompjútere 10.000-szer szimulálta le a Real Madrid-Bayern München BL-elődöntős visszavágót és a következőkre jutott:

A 10.000 meccs nagy részét a spanyolok nyerték, ám az 50 százalékot pont, hogy nem érték el, hiszen 49.5 százalékkal zártak győzelemmel.

A Tuchel-csapat a szimulációk nagyjából negyedét nyerte (26,6%) és 23.9 százalékkal döntetlen lett az eredmény, ami ugyebár hosszabbítást jelentene.

 

A továbbjutás tekintetében már sokkal egyértelműbb a képlet, hiszen az Opta 67.4 százalékot ad a Realnak és csak 32.6 százalékot a Bayernnek.

 

A szuperkompjúter számai alapján tehát csak az a kérdés, hogy a Blancók milyen módon harcolják ki a finálét. A 15. BL-győzelmére hajtó sztárcsapattal akkor kaszálhatunk a legnagyobbat, ha büntetőpárbajban múlják felül a Bayernt, erre 14-szeres szorzón fogadhatunk a Tippmixprón.

{"headTitle":"Real Madrid-Bayern München - hogyan dől el a továbbjutás?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid rendes játékidőben","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid hosszabítás után","odds":"9.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid büntetőkkel","odds":"14.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

fotó: Opta