Bajnokok Ligája

6.50-es szorzóra fogadnak a Tippmixprósok

Sok szögletet, kevés lapot és magabiztos PSG-sikert várnak a fogadók a Tippmixprón.

Kedden este folytatódik a PSG-Dortmund Bajnokok Ligája-elődöntő, méghozzá 1-0-s német előnyből. A BvB 2013 után jutna be ismét az elitliga fináléjába, míg a PSG a 2020-as év után próbálná meg ismét feltenni a koronát a katari projektre.

A mérkőzés esélyeiről több cikkünkben is foglalkoztunk már, a 3.50-es Oddsrakátéról pedig itt van a véleményünk. Ezúttal azt néztük meg, hogy a fogadótársak mire tippelnek a meccsre.

 

A Tippmixpro oldalán a jobb hasábban a 'népszerű kimenetelek' menü alatt naponta több szelvényt is kapunk a fogadóirodától. Ezek a szelvények a fogadók által legnépszerűbb kimeneteleket takarják - vagy egy-egy meccsre, vagy egy-egy játéknapra.

A PSG-Dortmund meccsről a Tippmixpro egy 6.50-es szorzóval bíró fogadáskészítős szelvényt tett ki az oldalra. Ez a szelvény a következő három tippet tartalmazza:

 

 

Hogy nyertes lesz-e a szelvény azt nem tudjuk, mindenesetre ezekkel a tippekkel szerkesztőink picit ellenmentek. A lapos piacokon például nem tudtunk dönteni az over/under piacokon, helyette azonban 1.80-ért ezt a tippet vállalnánk be, de a PSG-hendivel sem voltunk teljesen kibékülve.

 

Te mire fogadnál a PSG-Dortmund meccsen?

 


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<