Jégkorong

Örömünnepre fogadunk a magyar-kanadai jégkorong meccsen

 • Cipolla

A magyar válogatott megnyerte a divízió I/A-tornát, a bónuszmeccsen jöhet Kanada válogatottja, amit csak élvezni kell.

Kedd este újfent megmérkőzik egymással az MVM Dome-ban a magyar és a kanadai jégkorong-válogatott. A magyar csapat már túl van az év legfontosabb eseményén, hiszen sikerült Bolzanóban kiharcolni az elitvilágbajnokságba a feljutást. 

{"headTitle":"Magyarország - Kanada","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-07 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország","odds":"27.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"15.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kanada","odds":"1.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A győzelem nem volt zökkenőmentes, hiszen a románok elleni komoly blama után összekapta magát a magyar válogatott, az utolsó két meccset, Olaszország és Szlovénia ellen vérprofiként hozta le a magyar csapat. A románok elleni vereség alkalmával az emlékezetes Galló Vilmos-interjúban látszott, hogy mekkora a feszültség MacAdam szövetségi kapitány és a játékosok között, ennek ellenére a végeredmény sikeres volt.

>>>Fogadj a legjobb magyar meccsekre a Tippmixpro-n <<<

A 73 éves kapitány magyar szövetségi kapitányként utolsó meccsére készül, ugyanis hazaköltözik Kanadába.

Építkezésre, komoly szakmai célokra nem kell tehát számítani Kanada ellen, itt tényleg csak egy felszabadult mérkőzésre lehet számítani. 

A kanadai csapat természetesen egészen más szintet képvisel, mint a mieink. A tavalyi világbajnokról beszélünk, ahol a jégkorong az egyik legnépszerűbb sportág, több, mint 500 ezer igazolt jégkorongozóval. A címvédő Ausztriát 5-1-re győzte le két napja, a főpróbát pedig tavalyhoz hasonlóan idén is Budapesten játssza a szombaton kezdődő világbajnoki programjukat megelőzően.

Mire érdemes fogadni?

Tavaly már találkoztak a felek, akkor viszont még a magyar válogatott is az elitben szerepelt, így klasszikus felkészülési meccs volt. Most annyiban más a helyzet, hogy  a magyarok szombaton feljutást ünnepelhettek, egy komoly sorozatterhelésből érkeznek, így teljesen felszabadultan, de fejben aligha 100%-osak lehetnek a játékosaink. A kanadai győzelemhez sok kétség nem férhet, 1.04-es vendégszorzó reálisan mutatja a két csapat közötti hihetetlen különbséget.

Tavaly 5-2-re nyert Kanada, idén is a legfőbb célunk a gólszerzés lehet, valamint a tisztes helytállás. Felszabadult meccsen elvisszük a 6.5 gól feletti opciót, hiszen a védekezésünk aligha lesz annyira éles, a célunk pedig nem lehet más, mint 1-2 góllal megörvendeztetni a hazai publikumot.

{"headTitle":"Magyarország - Kanada","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-07 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"6.5 gól felett","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<