Bajnokok Ligája

Mbappé-lövés, vagy Hummels-szerelés? Mutatjuk a legjobb játékos fogadásokat!

A Paris Saint-Germain-Borussia Dortmund visszavágó sem biztos, hogy a gólokról fog szólni, lássuk a játékos piacokat.

A Bajnokok Ligája elődöntőinek kialakulásakor a Dortmundot szinte minden szakíró és bukméker leírta. Nem csak a végső győzelemre, de a továbbjutásra is esélytelennek vélték a Darazsakat, akik aztán az odavágón a Sárga Fal támogatásával 1-0-s előnybe kerültek, de a folytatást továbbra is underdogként várhatják. Az egymás elleni múlt pedig teljesen egálra áll, de az esélyeket már több anyagban is megvizsgáltuk, most a játékos fogadásoknak szentelnénk pár sort.

Tudtad? A PSG kezdőjében mind a 11 játékos 30 év alatti volt az odavágón, erre 12 éve volt példa utoljára BL-elődöntőben!

A rutin kétség kívül az egyik legfontosabb faktor ebben a sorozatban, mondjuk ennek hiányára azért nehéz lenne fogni, de a párizsiak már tíz kapufát lőttek az idei kiírásban. Ezt inkább a pech számlájára írhatjuk, de érdekesség, hogy ennél többet csak a Barcelona (11) jegyzett az utóbbi 20 évben. A kapufára sajnos ezúttal nem tudunk fogadni, de így is temérdek, szám szerint 215 játékos-fogadást találunk a     kínálatában. 

Mindkét elődöntős együttesből 3-3 ötletet hoztunk, itt van például a Marco Reusra kínált 2.33-szoros szorzó, amiért cserébe két lövést várhatunk az idény végén távozó klubikontól. Ugyan átlagban csak egyszer tüzelt eddig az idei BL-meccseken, de könnyen lehet, hogy a fekete-sárgák mezében ez lesz az utolsó meccse az elitsorozatban, ez az extra motiváció pedig meghozhatja ezt az alacsony overt.

Adja magát eléggé az Mbappé-gól is, a nyáron vélhetően szintén távozó sztártámadó holtversenyen az élet áll a gólkirályi címért folytatott küzdelemben. Az 1.50-es odds újabb találatára így sem tűnik annyira kecsegtetőnek, az már egy fokkal tetszetősebb, hogy ő töri majd meg a gólcsendet a visszavágón, ez már 3.15-szörös megtérülést hozhat. Ifjú csapattára, a 21 éves kora ellenére már 40 milliós piaci értékkel (a nyáron ez tovább nőhet) bíró Barcolától már rengeteg szép megmozdulást láttunk idén - tőle elég lenne

egyetlen kaput eltaláló kísérlet 1.75-szörös szorzóért, ami szintén nem tűnik rossz üzletnek, de a lehetőségek tárháza óriási, így ha hasonló ötleteket keresel, irány a Tippmixpro!

 

 

{"headTitle":"PSG-Dortmund - játékos fogadások","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hummels szerelések száma - 3.5 fölött","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Marco Reus kapura tartó gólszerzési kísérletek száma - több, mint 1.5","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Emre Can lapot kap","odds":"2.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Barcola kaput eltaláló gólszerzési kísérletek száma - több, mint 0.5","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Donnarumma védések száma - több, mint 2.5","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mbappé szerzi az 1. gólt","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<