Bajnokok Ligája

Izgalmas meccsel vonulhat vissza az olasz legenda! - lapos tippek a BL-re

Utolsó BL-meccsére készül Daniele Orsato, aki nem készülhet könnyű 90 percre.

A nemzetközi bíráskodástól szinte biztosan, de valószínűleg a profi munkától is visszavonul az idény végén Daniele Orsato. Az olasz sípmester az Európa-bajnokságon még tiszteletét teszi, ám papírforma szerint a kedd esti PSG-Dortmund lesz az utolsó nemzetközi kupameccs, amelyen közreműködik. A világ egyik legjobb játékvezetőjeként aligha róla szól majd a párizsi csörte, de a lapos cikk természetesen most sem maradhat el!

Nem mondhatnánk, hogy igazán kemény meccset hozott a németországi odavágó, ahol már a 36. percben kialakult a végeredmény. Dortmundban kicsit úgy látszott, ez az 1-0 mindkét oldal számára elfogadható, és bár a BvB-nél a fór, a továbbjutásra így is a franciák esélyesebbek. Luis Enrique csapata az előző hétvégén begyűjtötte a bajnoki trófeát is, ám ha ma este kiesés következik, akkor ezt a szezont is be lehet tenni a "futottak még" oszlopba. No, de vissza a színes cetlikhez.

Fotó: Deposit

Mint írtuk, nem volt nagy csontzene a odavágón, olyannyira, hogy sárgából csak 3, szabálytalanságból pedig csak 17 jutott 90 percre. Itt persze előfordulhat egy éjfélig tartó viaskodás, de a lapos fogadások természetesen csak a rendes játékidőre érvényesek.

Orsato nem fut egyébként rossz szezont, hat meccsen 31 lapot osztott ki, a legkeményebb egy Red Star-Lipcse csoportmeccs volt a maga 9 figyelmeztetésével. A bajnokságban már kicsi enyhébb formát mutat, habár április eleje óta nem vezetett bajnokit, így ebből kár lenne kiindulni. Az utolsó tétmeccse a Lazio-Juve kupavisszavágó volt, ahol 1 sárga kiosztásával le is tudta a csörtét.

Sokadszorra állapíthatjuk meg az örök igazságot, hogy lapos fogadást úgy érdemes tenni, ha valakinek van forgatókönyve a meccs alakulására. Például ha a PSG nem tudja korai góllal kiegyenlíteni a párharcot, az jót jelent a német lapoknak, hiszen többségében védekezésre lesznek kényszerülve. Ha viszont a lefújás előtt már a vendégeket sürgeti az idő, akkor könnyedén zöldülhetnek a franciák lapjai.

Talán ezen forgatókönyvek közül én előbbit preferálnám, így nem lepődnék meg, ha a sárgák zöme a németekhez kerülne. Orsato esetében a meccs under/overre nem szívesen fogadnék, de ez a három ötlet azért megállja a helyét.

{"headTitle":"PSG-Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-05-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több büntetőlap: Dortmund","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Első büntetőlap: Dortmund","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"PSG 1.5 büntetőlap alatt","odds":"2.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446288] 2024-05-07 21:00:00 Paris Saint Germain - Borussia Dortmundx;